ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Συχνά με ρωτούν ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσει κάποιος να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή του. Απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν υπάρχει, καθώς η κατάλληλη στιγμή διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Η γήρανση του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα επέρχεται σταδιακά, αλλά ο ρυθμός είναι διαφορετικός σε κάθε άτομο και ως εκ τούτου κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα.

Επίσης με ρωτούν ποιο είναι το μυστικό μιας επιτυχημένης επέμβασης αισθητικής φύσεως. Η απάντηση είναι σύνθετη, καθώς αποτελεί συνάρτηση πολλών και ποικίλων παραγόντων.

Αναμφισβήτητα, η γνώση, η εμπειρία και η δεξιοτεχνία είναι αρετές πολύ σημαντικές για έναν πλαστικό χειρουργό. Η Πλαστική Χειρουργική είναι άλλωστε ένας συνδυασμός τέχνης και επιστήμης!

Συγχρόνως, το κλειδί της επιτυχίας έγκειται και στη σχέση εμπιστοσύνηςπου αναπτύσσεται ανάμεσα στον γιατρό και τον ασθενή του. Μαζί συζητούν για τις προσδοκίες που τρέφει ο εκάστοτε ασθενής, την αναγκαιότητα της επέμβασης, τις τυχόν δυσκολίες της ίδιας της επέμβασης, έτσι ώστε να γνωρίζει εκ των προτέρων τι μπορεί να περιμένει, επιδιώκοντας από κοινού το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει και τους δύο.

Η ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής είναι ιστορικά από τις πιο παλιές ειδικότητες της Ιατρικής παγκοσμίως, καταγεγραμμένη σε ινδικούς παπύρους από τον 5ο-6ο αιώνα π.Χ., το εύρος της οποίας είναι πολύ μεγάλο και ίσως άγνωστο στο πλατύ κοινό. Ο όρος πλαστική προέρχεται από το αρχαίο ελληνικό ρήμα πλάθω που σημαίνει δίνω ορισμένο σχήμα, μορφή, διαμορφώνω και αυτός ο όρος επικράτησε διεθνώς (Plastic Surgery).

Η Πλαστική Χειρουργική απαρτίζεται από την Επανορθωτική – Μικροχειρουργική και την Αισθητική Χειρουργική. Είναι η ειδικότητα της Ιατρικής που ασχολείται με την αποκατάσταση ή τη βελτίωση αλλοιωμένων ιστών ή ελαττωματικών οργάνων του σώματος, τα οποία μπορεί να οφείλονται είτε σε γενετικά είτε σε επίκτητα αίτια (π.χ. λόγω τραύματος, εκφύλισης, ασθένειας, παχυσαρκίας ή φυσικής φθοράς του χρόνου) και γίνεται για λειτουργικούς ή αισθητικούς λόγους. Κάθε πλαστική χειρουργική επέμβαση έχει σκοπό τόσο την αισθητική όσο και τη λειτουργική αρμονία.

Κάποτε υπήρχε μόνο το νυστέρι! Σήμερα όμως υπάρχουν λύσεις εύκολες,αναίμακτες και με μικρό κόστος, οι οποίες μπορούν όχι μόνο να καθυστερήσουν, αλλά και να βελτιώσουν τα σημάδια του χρόνου. Με τη βοήθεια της επιστήμης και της χρήσης υψηλής τεχνολογίας σε επίπεδο νέας γενιάς υλικών και μηχανημάτων μπορούμε να διατηρήσουμε την υγεία, τη νεότητα και την ομορφιά μας!

Βεβαίως, τίποτα δεν κρατάει για πάντα! Όπως δεν εξασφαλίζουμε για πάντα την ανάγκη μας για φαγητό μετά από ένα υπέροχο δείπνο σε ένα καταπληκτικό εστιατόριο, μιας και το σώμα μας χρειάζεται να αναπληρώνει συνέχεια ό,τι καταναλώνει, έτσι και το δέρμα μας χρειάζεται συνεχώς τη φροντίδα μας!

Σε κάθε περίπτωση, με τη βοήθεια της σωστής διατροφής, της ενυδάτωσης της επιδερμίδας, της άθλησης, της επαφής με τη φύση και την τέχνη, της αγάπης, της φιλίας, της συντροφικότητας σε συνδυασμό με τις σωστές καιμε μέτρο παρεμβάσεις, την κατάλληλη στιγμή, μπορούμε να επιτύχουμε την πολύτιμη ισορροπία ανάμεσα στο σώμα και την ψυχή μας

du

By improving our imperfections and strengthening our positive qualities we create our own beauty frame!!!

Dr Nektarios Dudulakis - Plastic Surgeon

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μου και μάθετε πληροφορίες για εμένα και τις υπηρεσίες που παρέχω. Μπορείτε να ενημερωθείτε αξιόπιστα για τις πιο σύγχρονες τεχνικές που προσφέρει η Κοσμητική Ιατρική σήμερα. Θα διαβάσετε τόσο για τις κλασικές και συνηθισμένες επεμβάσεις όσο και για άλλες επεμβάσεις λιγότερο γνωστές, όπως επίσης και για τις αναίμακτες, μη επεμβατικές τεχνικές που χρησιμοποιώ σε πρόσωπο και σώμα εναλλακτικά ή σε ορισμένες περιπτώσεις κάνοντας συνδυασμό των δύο τεχνικών (επεμβατικών και μη).

Ελάτε όμως να γνωριστούμε και από κοντά. Σας προσκαλώ να επισκεφθείτε τους επιστημονικούς μας χώρους, χωρίς δεσμεύσεις, για να συζητήσουμε τη δική σας περίπτωση, μαζί με τους συνεργάτες μου, και να απαντήσω υπεύθυνα και ολοκληρωμένα σε όλες τις απορίες σας. Μαζί θα αποφασίσουμε και θα διαμορφώσουμε αυτό που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς!

“Βελτιώνοντας τις ατέλειες και

ενδυναμώνοντας τα θετικά μας σημεία

φτιάχνουμε το προσωπικό μας καλούπι ομορφιάς!”

Κλείστε ένα ενημερωτικό ραντεβού και είμαι στη διάθεσή σας να βρούμε την καλύτερη λύση στα θέματα που σας απασχολούν.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μου. Ελπίζω ότι θα βρείτε χρήσιμη και επαρκή ενημέρωση.

Νεκτάριος Ντουντουλάκης

Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός