ΕΝΕΣΙΜΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΒΟΤΟΥΛΙΝΙΚΗ ΤΟΞΙΝΗ

“Ανανεωμένο και ξεκούραστο πρόσωπο

σε μόλις δέκα λεπτά!”

Η ενέσιμη θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη

Τι είναι;

Η ενέσιμη θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη είναι η ιατρική αισθητική πράξη κατά την οποία ο Πλαστικός Χειρουργός, όντας άριστος γνώστης της ανατομίας του προσώπου, της δοσολογίας, των ενδείξεων και αντενδείξεων, μπορεί να μετριάσει ή να σταματήσει στοχευμένα τη σύσπαση κάποιων μυών, οι οποίοι ευθύνονται για τις λεγόμενες ρυτίδες έκφρασης του προσώπου.

Η ένεση με βοτουλινική τοξίνη ηρεμεί/ χαλαρώνει τους μυς στους οποίους ενίεται, βελτιώνοντας σημαντικά, χωρίς νυστέρι και παρενέργειες, την εμφάνιση των ρυτίδων. Αυτός είναι και ο λόγος που η θεραπεία αυτή ενδείκνυται για τις ρυτίδες που προκαλούνται από την υπερδραστηριότητα των μυών και όχι αυτών που οφείλονται στη χαλάρωση και τη λέπτυνση του δέρματος.

Συγκεκριμένα η βοτουλινική τοξίνη τύπου Α- είναι ένα σύμπλεγμα πρωτεϊνών που δρα πάνω στον μυ, με αποτέλεσμα να αναστέλλει τη μετάδοση του νευρικού ερεθίσματος παροδικά και αναστρέψιμα και να εμποδίζει τον μυ να κάνει συσπάσεις.

Λίγα λόγια...

Η συγκεκριμένη θεραπεία χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά στην Ιατρική για θεραπευτικούς λόγους και συγκεκριμένα για την καταπολέμηση των μυΐκών σπασμών στο σώμα και το πρόσωπο. Τις τελευταίες δεκαετίες χρησιμοποιείται ευρέως στην Αισθητική Ιατρική και αποτελεί το πιο δημοφιλές και αποτελεσματικό μέτρο για την καταπολέμηση των ρυτίδων στο πρόσωπο.

Οι περιοχές του προσώπου στις οποίες βρίσκει εφαρμογή είναι:

  • το μέτωπο,
  • τα βλέφαρα (όταν υπάρχει βλεφαρόσπασμος) και η περιοχή γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας),
  • ο λαιμός.

Ο έμπειρος γιατρός που θα κάνει σωστή επιλογή των μυών και θα χρησιμοποιήσει τη σωστή δοσολογία του φαρμάκου κάθε φορά, θα επιτύχει ένα φυσικό αποτέλεσμα και το πρόσωπο θα φαίνεται νεότερο, ανανεωμένο και ξεκούραστο.

 

Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες ανεξαρτήτως ηλικίας που προβληματίζονται με τις ρυτίδες έκφρασης και κούρασης του προσώπου τους και επιθυμούν την εξομάλυνσή τους.

Διαδικασια Εφαρμογης της Θεραπειας: Η διαδικασία διαρκεί περίπου δέκα λεπτά, κατά την οποία ο γιατρός με τη χρήση μιας πολύ λεπτής βελόνας εφαρμόζει ενέσεις στην περιοχή του μεσόφρυου, του μετώπου ή των ματιών, με σκοπό την ακινητοποίηση των μυών που προκαλούν τις ρυτίδες. Ο ασθενής πιθανόν να αισθανθεί μια ελαφρά και τελείως παροδική ενόχληση. Η θεραπεία είναι ακίνδυνη εφαρμογή.

Χρόνος ανάρρωσης – Αποθεραπεία: Ο χρόνος ανάρρωσης είναι άμεσος. Μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως μετά τη θεραπεία στις καθημερινές ενασχολήσεις σας.

Αποτελεσματα – Διαρκεια: Το αποτέλεσμα της θεραπείας γίνεται ορατό άμεσα και βελτιώνεται μετά από τέσσερις με επτά ημέρες. Η δράση της μεθόδου δεν είναι ισόβια, ωστόσο διαρκεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, το οποίο κυμαίνεται κατά περίπτωση από έξι έως οκτώ μήνες, ανάλογα με το πόσο υπερκινητικοί ή όχι είναι οι μύες στους οποίους εφαρμόστηκε η θεραπεία. Σε κάποιες περιπτώσεις η διάρκεια της θεραπείας μπορεί να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη ανάλογα με τον εκάστοτε οργανισμό.

 

Κλείστε ραντεβού τώρα για μια προσωποποιημένη διάγνωση

Ήρθε η σειρά σου για μια αλλαγή!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ