Το Only4Men είναι το νέο ιατρικό πρόγραμμα του ιατρείου του Πλαστικού και Επανορθωτικού Χειρουργού Νεκτάριου Ντουντουλάκη και αφορά στο σύνολο των ιατρικών και αισθητικών υπηρεσιών, σχεδιασμένων αποκλειστικά και μόνο για άντρες.

Ο ΙΑΤΡΟΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ONLY FOR MEN

Επεμβατικές Θεραπείες Προσώπου & Σώματος

Οι θεραπείες που παρουσιάζονται  παρακάτω πραγματοποιούνται τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες, εκείνο όμως που διαφοροποιείται είναι οι στόχοι ως προς το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Στην περίπτωση των ανδρών, αφενός η δομή του αντρικού προσώπου είναι διαφορετική και άρα διαφοροποιούνται, ως ένα βαθμό οι χειρουργικές τεχνικές, και αφετέρου στοχεύουμε στη διατήρηση της αρρενωπότητας και της φυσικής γοητείας του αντρικού προσώπου.

Παράλληλα η εικόνα του σώματος, είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι, αποτελεί μία σημαντική πτυχή της εικόνας που έχουμε για τον εαυτό μας. Στις σύγχρονες κοινωνίες η έννοια της αρρενωπότητας, της δύναμης και της κοινωνικής αποδοχής ενός άντρα συνδέεται στενά με την εξωτερική του εικόνα και κυρίως με το σώμα και την σχέση που έχει με αυτό. Εδώ και δεκαετίες οι πλαστικές επεμβάσεις βελτίωσης του ανδρικού σώματος έχουν σταματήσει πια να αποτελούν ταμπού, τόσο για τους ίδιους τους άντρες όσο και από το γυναικείο πληθυσμό. Το ίδιο και οι επεμβάσεις αποκατάστασης μετά από παχυσαρκία ή απλά από τη φθορά του χρόνου.

Πρόσωπο

ΡΥΤΙΔΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Σώμα

ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΣΤΙΑ
ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ

ΒΡΑΧΙΟΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Μη Επεμβατικές Θεραπείες Προσώπου & Σώματος

Οι έντονοι ρυθμοί, η σωματική και ψυχολογική κούραση, οι πολλαπλές απαιτήσεις της καθημερινότητας του σύγχρονου άντρα, αποτυπώνονται και στο πρόσωπο του, αγριεύονται τα χαρακτηριστικά του και κάνοντας το να δείχνει μεγαλύτερο σε ηλικία, επιβαρύνοντας τόσο την εικόνα του όσο και τη διάθεση του. Τα θεραπευτικά πρωτόκολλα που παρουσιάζονται στοχεύουν, σεβόμενα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αντρικού προσώπου αλλά και τον περιορισμένο χρόνο που διαθέτει, στην αντιγήρανση, την ενυδάτωση και την αντιμετώπιση άλλων επιμέρους προβλημάτων.

Η εξέλιξη στον τομέα της τεχνολογίας και τις ιατρικής έχουν ως αποτέλεσμα την αντιμετώπιση, μέσω ιατρικών μηχανημάτων και προϊόντων, προβλημάτων που σε παλιότερα είτε δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν οριστικά είτε ήταν αναγκαία η επεμβατική αντιμετώπιση, ειδικότερα στο σώμα. Σήμερα το τοπικό πάχος και οι σωματικές δυσμορφίες, μπορούν σε αρκετές περιπτώσεις, να αντιμετωπιστούν οριστικά χωρίς την ανάγκη χειρουργείου, ενώ άλλα δευτερεύοντα προβλήματα όπως η έντονη τριχοφυΐα ή ακμή σώματος, που ταλαιπωρούσαν μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού, βρίσκουν άμεση λύση χάρη στα εξατομικευμένα ιατρικά θεραπευτικά πρωτόκολλα του ιατρείου μας.

Πρόσωπο

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ
ΕΝΕΣΙΜΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

(BOTTOX – ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ – ΝΗΜΑΤΑ)
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΛΟΓΟΥΣ ΑΥΞΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ

Σώμα

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ
ΑΚΜΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ