ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

“Αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με ενέσιμη μεσοθεραπεία”

Ενέσιμη μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας

Τί είναι η κυτταρίτιδα και πώς αντιμετωπίζεται από την ενέσιμη μεσοθεραπεία;

Κυτταρίτιδα είναι η συσσώρευση λίπους, υγρού και τοξινών που παγιδεύονται στις ίνες στο μεσοδέρμιο. Η μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας ενεργοποιεί τα λιπολυτικά γονίδια, εξαλείφει το λίπος που φουσκώνει, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τη σύνθεση κολλαγόνου.

Με τη βοήθεια λεπτών βελόνων εγχύονται τα ενεργά συστατικά τα οποία μπορούν να εξαλείψουν το λίπος κάτω από το δέρμα, ο ισχυρός συνδυασμός των ενεργών συστατικών:

  • Kαίει το σωματικό λίπος, αποδυναμώνει και διαλύει τη συσσώρευση λίπους στο σώμα, ενώ παράλληλα προστατεύει τα αιμοφόρα αγγεία και προωθεί την κυκλοφορία του αίματος.
  • Ενισχύει τη λειτουργία των τριχοειδών και βοηθάει συνθέτοντας πρωτεΐνες. Διευκολύνει άμεσα τα μικρό-τριχοειδή αγγεία, τα οποία αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος.
  • Μειώνει την διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων και ενδυναμώνει τον συνδετικό ιστό, αυξάνοντας τη σύνθεση του κολλαγόνου κατά μήκος των τοιχωμάτων του αγγείου.
  • Επιπλέον αυξάνει τη δημιουργία ινοβλαστών, κολλαγόνου, εξωκυτταρικής ινωδονεκτίνης και τη χρήση οξυγόνου και γλυκόζης.
Λίγα λόγια...

Τρόπος εφαρμογής της μεσοθεραπείας κυτταρίτιδας.

Η μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας εφαρμόζεται σε όλα τα μέρη του σώματος στα οποία εμφανίζεται κυτταρίτιδα όπως οι μηροί, οι γλουτοί, τα γόνατα και οι βραχίονες. Η εφαρμογή γίνεται με την χρήση λεπτών βελόνων και η διάρκεια της είναι 15 με 20 λεπτά. Κατά την εφαρμογή υπάρχει ένα αίσθημα καύσου, το οποίο αντιμετωπίζεται εύκολα με λίγο πάγο. Μετά την εφαρμογή της μεσοθεραπείας είναι δυνατό να εμφανιστούν κοκκινίλες και μελανιές, οι οποίες εξαφανίζονται μετά από λίγες ώρες και γενικά δεν αποτελούν εμπόδιο στις δραστηριότητες του ασθενούς.

Γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα.

Ανάλογα το μέγεθος και την έκταση του προβλήματος θα χρειαστούν περισσότερες εφαρμογές, αλλά τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται από την δεύτερη κιόλας εφαρμογή. Η μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας είναι από τις αποτελεσματικότερες μεθόδους αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες όπως HIFU BODY, EMS, ώστε να αυξηθεί η αποτελεσματικότητά της.

Δείτε περισσότερες

Με την αποδοχή σας να δείτε περισσότερες αποδέχεστε τους όρους μας για τις μετεγχειρητικές φωτογραφίες.

Κλείστε ραντεβού τώρα για μια προσωποποιημένη διάγνωση

Ήρθε η σειρά σου για μια αλλαγή!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ