ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ

“Λεύκανση προσώπου και ντεκολτέ με εντυπωσιακά αποτελέσματα!”

Ενέσιμη μεσοθεραπεία λεύκανσης

Τί είναι και πώς δρα η ενέσιμη μεσοθεραπεία λεύκανσης;

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία λεύκανσης είναι μια μέθοδος κατά την οποία με την βοήθεια πολύ μικρών βελόνων και την εμπειρία και την γνώση του ιατρού δημιουργούνται μικρά κανάλια απορρόφησης των συστατικών που είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση των πανάδων, των δυσχρωμιών και των μελανχρώσεων. Η μεσοθεραπεία λοιπόν βοηθά να απορροφηθούν αποτελεσματικότερα τα συστατικά από το δέρμα από ότι μια απλή επάλειψη. Η μεσοθεραπεία WhitePlus εμπεριέχει συστατικά με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντι-μελανογενετική δράση η οποία είναι αντίθετη με το σχηματισμό μελανίνης και τα φορτισμένα με μελανίνη κερατινοκύτταρα. Η δράση της αναστέλλει τη σύνθεση μελανίνης και συνθέτει ένα φωτεινό διάλυμα, το οποίο μειώνει την όψη της μελάγχρωσης και του αποχρωματισμού του δέρματος, επιτυγχάνοντας έτσι μια λεύκανση στο δέρμα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Λίγα λόγια...

Τρόπος εφαρμογής της μεσοθεραπείας λεύκανσης.

Η μεσοθεραπεία λεύκανσης εφαρμόζεται με την βοήθεια πολύ μικρών βελόνων στο πρόσωπο και στην περιοχή του ντεκολτέ, η διάρκεια της εφαρμογής είναι 20 με 25 λεπτά. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής υπάρχει ένα ελαφρύ αίσθημα καύσου το οποίο αντιμετωπίζεται εύκολα με λίγο πάγο, μπορεί να εμφανιστούν λίγες κοκκινίλες, αλλά όχι κάτι δραματικό που θα μπορούσε να αποτρέψει τον ασθενή να συνεχίσει την δραστηριότητά του από την επόμενη κιόλας ημέρα.

Γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα.

Ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και του εύρους της περιοχής πιθανόν να χρειαστούν και άλλες εφαρμογές, αλλά τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται από την πρώτη εφαρμογή. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της μεθόδου είναι η μειωμένη πιθανότητα υποτροπής εμφάνισης μελανχρώσεων και πανάδων. Επίσης η μεσοθεραπεία λεύκανσης μπορεί να συνδυαστεί εύκολα και με άλλες θεραπείες προσώπου όπως HIFU FACE, αντιγήρανση, ενυδάτωση κ.α..

Δείτε περισσότερες

Με την αποδοχή σας να δείτε περισσότερες αποδέχεστε τους όρους μας για τις μετεγχειρητικές φωτογραφίες.

Κλείστε ραντεβού τώρα για μια προσωποποιημένη διάγνωση

Ήρθε η σειρά σου για μια αλλαγή!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ