Skip to main content
search
Αξίζει να δείτε

Νεανικό Βλέμμα Χωρίς Νυστέρι – άρθρο του Δρ. Ντουντουλάκη στο Περιοδικό “ELLE”

By 17 Νοεμβρίου 201317 Ιουλίου, 2019No Comments

 Στα μάτια διαβάζουμε τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τη διάθεση, την κούραση, την ηλικία του ανθρώπου που έχουμε απέναντί μας. Συχνά η χαλάρωση και οι σακούλες δεν επιτρέπουν να φανεί το σχήμα τους, η έκφραση και το χρώμα, αφαιρώντας τη λάμψη και τη φρεσκάδα από το βλέμμα μας. Κάποτε υπήρχε μόνο το νυστέρι για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Σήμερα με τη βοήθεια της τεχνολογίας μπορούμε να κάνουμε θαύματα!

Ας εξηγήσουμε όμως αναλυτικά τι σημαίνει «γερασμένο βλέμμα»: Πρόκειται για χαλάρωση των μυών σε όλη την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα φρύδια σε συνδυασμό με την κακή ποιότητα του δέρματος. Ποια είναι η λύση; Αρχικά πρέπει να αναφέρουμε τους λόγους που το προκαλούν.

 

Ειδικότερα: Ποιοι είναι οι παράγοντες που ευθύνονται για τη γήρανση του δέρματος και των μυών;

• Η αδυναμία των κυττάρων να συλλέξουν τα θρεπτικά συστατικά από το αίμα! Η λύση: Να τους δώσουμε τροφή με τρόπο που δεν θα προκαλέσει το φαινόμενο δράσης-αντίδρασης. Αυτό γίνεται με την ΤΜΤ μεσοθεραπεία, η οποία στοχεύει στο να τροφοδοτήσει με ανώδυνο τρόπο τα κύτταρα-στόχους με συστατικά που θα επιλεγούν ειδικά για τις ανάγκες του δικού σας δέρματος. Με τη μέθοδο αυτή επιτυγχάνεται: 600 % μεγαλύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών στην κεράτινη στιβάδα, 1.200 % στην επιδερμίδα και 4.400 % στο χόριο.

• Η απουσία διέγερσης, η «τεμπελιά» των κυττάρων στους ιστούς. Η λύση: Η χρήση αυτόλογων αυξητικών παραγόντων τους οποίους παίρνουμε με αιμοληψία, τους ενεργοποιούμε και τους εισάγουμε στα διαφορετικά επίπεδα του δέρματος με σκοπό να επαναπρογραματίσουν τα κύτταρα ώστε αυτά να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως στη νεανική τους ηλικία.

• Η έλλειψη ενέργειας που τα εμποδίζει να επεξεργαστούν την πληροφορία και την τροφή που τους δώσαμε.

Η λύση: Παρέχουμε ενέργεια με ειδικό λέιζερ μέσω της φωτοανάπλασης, προκειμένου τα κύτταρα να δουλέψουν και να δημιουργήσουν όλα αυτά που έχουν σταματήσει να παραγάγουν από καιρό. Μπορούμε επιπλέον να τα διεγείρουμε με RF ραδιοσυχνότητες, που βοηθούν στη σύνθεση ινών κολλαγόνου και κατ’ επέκταση προσφέρουν σύσφιξη σε όλη την περιοχή των ματιών.

Με τη χρήση όλων αυτών συνδυαστικά, ακίνδυνα και στοχευμένα, με επιστημονική γνώση χωρίς να προκαλέσουμε καμία αντίδραση στον οργανισμό, ανάλογα με το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, μας δίδεται πλέον η δυνατότητα με ένα περιορισμένο κόστος να διατηρήσουμε τη νεότητα του προσώπου και του βλέμματός μας στο χρόνο

Close Menu