ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Γιατί και οι άνδρες πλέον φροντίζουν την εμφάνισή τους!!!

Όλο και περισσότεροι άνδρες στην εποχή μας απολαμβάνουν τα οφέλη της Αισθητικής Πλαστικής, καθώς η περιποίηση του προσώπου έπαψε να είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση. Οι άνδρες πλέον φροντίζουν την εξωτερική τους εμφάνιση και ενδιαφέρονται για την εικόνα τους. Συνεπώς, οι αισθητικές επεμβάσεις και οι θεραπείες προσώπου γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς μεταξύ του ανδρικού πληθυσμού, καθώς επιθυμούν και αυτοί να έχουν ένα πιο όμορφο και νεανικό δέρμα, χωρίς ρυτίδες και σημάδια γήρανσης. Οι άνδρες, εξαιτίας των σπορ και της παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο χωρίς προφυλάξεις, βρίσκονται αντιμέτωποι, αν και η φύση τούς έχει προικίσει με ένα δέρμα που έχει μεγαλύτερες αντοχές, με την πρόωρη γήρανση. Ένας άνδρας συνήθως επιλέγει να γυμνάζεται και να τρέφεται σωστά, διατηρώντας το σώμα του νεανικό, ενώ παραμελεί την περιποίηση του προσώπου του, επειδή αυτό θεωρείται συχνά ταμπού, με αποτέλεσμα συχνά να έχει ένα γερασμένο πρόσωπο. Αυτό μπορεί πλέον να αλλάξει, με στοχευμένες θεραπείες αντιμετώπισης της χαλάρωσης και της πρόωρης γήρανσης, ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες του ανδρικού δέρματος.

Στο ιατρείο μας εφαρμόζουμε θεραπείες αντιγήρανσης, ενυδάτωσης και σύσφιξης, ειδικά για άνδρες. Τα θεραπευτικά πρωτόκολλα και οι συνδυαστικές θεραπείες που χρησιμοποιούμε έχουν μελετηθεί για να έχουν αποτελέσματα στην ανδρική επιδερμίδα, η οποία, ως γνωστόν, έχει διαφορές από αυτή των γυναικών, με λίγες συνεδρίες, ανώδυνα, αναίμακτα και αποτελεσματικά. Πιο συγκεκριμένα, οι θεραπείες που χρησιμοποιούμε στο ιατρείο μας έχουν στόχο τη διέγερση και τη θρέψη των ιστών, τη μείωση της λιπαρότητας, την ενυδάτωση, τη σύσφιξη και την απάλειψη των ρυτίδων, καθώς και θεραπείες με τη χρήση laser. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα δείτε άμεσα και ορατά αποτελέσματα, χωρίς ερεθισμούς και κινδύνους παραμόρφωσης, τα οποία βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου. Είναι ωραίο ένας άνδρας να είναι περιποιημένος και να νοιάζεται για την εικόνα του!
Με τη μέθοδο της λιποαναρρόφησης, κάνοντας μία μικρή τομή, της τάξης των 3-4 χιλιοστών, κρυμμένη στη μασχαλιαία χώρα.
Με τομές κρυμμένες στη μασχάλη που σε κάποιες περιπτώσεις θα πρέπει να προεκταθούν στην οπίσθια και έσω επιφάνεια του βραχίονα.
Κάνοντας συνδυασμό λιποαναρρόφησης και τομών στη μασχαλιαία χώρα, προκειμένου να αφαιρεθεί η περίσσεια λίπους και ταυτόχρονα η χαλάρωση.
Αναισθησία: Η επέμβαση γίνεται κυρίως υπό γενική αναισθησία, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να γίνει υπό τοπική αναισθησία και μέθη. Μετεγχειρητική Aποκατάσταση: Η κινητοποίηση γίνεται άμεσα, την ίδια ημέρα, μερικές ώρες μετά το χειρουργείο, καθώς δεν υπάρχει πόνος ή βιολογική εξάντληση.