ΕΝΕΣΙΜΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ

Ανανεωμένο και ξεκούραστο πρόσωπο!!!

Μπορεί, κατά γενική ομολογία, οι πρώτες ρυτίδες στον άντρα να χαρίζουν γοητεία, όπως και τα πρώτα γρίζα μαλλιά στους κροτάφους, όμως η αλήθεια είναι ότι σε κανένα δεν άρεσει ένα πρόσωπο γερασμένο γεμάτο ρυτίδες. Σήμερα, η επίσκεψη ενός άντρα στο ιατρείο ενός πλαστικού χειρουργού, προκειμένου να αντιμετωπίσει το φαινόμενο της γήρανσης του προσώπου, έχει, ευτυχώς, σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια να αποτελεί ταμπού ή καθαρά γυναικεία υπόθεση. Οι ενέσιμες θεραπείες, όπως το botox, το υαλουρονικό οξύ και τα νήματα ανόρθωσης αποτελούν μία αποτελεσματική και άμεση μέθοδο, σε λίγα μόνο λεπτά, για την αντιμετώπιση των ρυτίδων και της χαλάρωσης του προσώπου. Τα ιατρικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται μπορεί να είναι τα ίδια με εκείνα που χρησιμοποιούνται για τις ανάλογες θεραπείες για το γυναικείο πληθυσμό, όμως οι τεχνικές που ακολουθούνται διαφέρουν όπως διαφέρει και το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στους άνδρες δεν επιθυμούμε την απόλυτη εξάλειψη των ρυτίδων, που θα κάνει το πρόσωπο να μοιάζει αψεγάδιαστο. Αντίθετα, ανάλογα την ηλικία και τα χαρακτηριστικά του άντρα, η ύπαρξη κάποιων ρυτίδων είναι επιθυμητή ενώ το στοιχείο στο οποίο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση είναι εκείνο της διατήρησης της αρρενωπότητας και του τονισμού αυτής. Έτσι υλικά όπως το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιούνται όχι μόνο για την αντιμετώπιση των βαθιών ρυτίδων αλλά και στη σμίλευση χαρακτηριστικών του προσώπου όπως το σαγόνι και τα ζυγωματικά.Με τη μέθοδο της λιποαναρρόφησης, κάνοντας μία μικρή τομή, της τάξης των 3-4 χιλιοστών, κρυμμένη στη μασχαλιαία χώρα.
Με τομές κρυμμένες στη μασχάλη που σε κάποιες περιπτώσεις θα πρέπει να προεκταθούν στην οπίσθια και έσω επιφάνεια του βραχίονα.
Κάνοντας συνδυασμό λιποαναρρόφησης και τομών στη μασχαλιαία χώρα, προκειμένου να αφαιρεθεί η περίσσεια λίπους και ταυτόχρονα η χαλάρωση.
Αναισθησία: Η επέμβαση γίνεται κυρίως υπό γενική αναισθησία, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να γίνει υπό τοπική αναισθησία και μέθη. Μετεγχειρητική Aποκατάσταση: Η κινητοποίηση γίνεται άμεσα, την ίδια ημέρα, μερικές ώρες μετά το χειρουργείο, καθώς δεν υπάρχει πόνος ή βιολογική εξάντληση.