ΒΡΑΧΙΟΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ

Αποκτήστε ξανά νεανικά και σφριγηλά μπράτσα!!!

Η χαλάρωση του δέρματος στα μπράτσα και η συσσώρευση λίπους δημιουργείται συνήθως είτε μετά από έντονες αυξομειώσεις βάρους είτε λόγω ηλικίας είτε γιατί υπάρχει γενετική προδιάθεση. Αυτή η ανεπιθύμητη εικόνα, όταν δεν αντιμετωπίζεται με μη επεμβατικές θεραπείες ή μηχανήματα, ούτε με άθληση ή διατροφή, τότε ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος για να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα είναι η πλαστική βραχιόνων. Η πλαστική βραχιόνων μπορεί να γίνει με τρεις διαφορετικούς τρόπους:
Με τη μέθοδο της λιποαναρρόφησης, κάνοντας μία μικρή τομή, της τάξης των 3-4 χιλιοστών, κρυμμένη στη μασχαλιαία χώρα.
Με τομές κρυμμένες στη μασχάλη που σε κάποιες περιπτώσεις θα πρέπει να προεκταθούν στην οπίσθια και έσω επιφάνεια του βραχίονα.
Κάνοντας συνδυασμό λιποαναρρόφησης και τομών στη μασχαλιαία χώρα, προκειμένου να αφαιρεθεί η περίσσεια λίπους και ταυτόχρονα η χαλάρωση.
Αναισθησία: Η επέμβαση γίνεται κυρίως υπό γενική αναισθησία, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να γίνει υπό τοπική αναισθησία και μέθη. Μετεγχειρητική Aποκατάσταση: Η κινητοποίηση γίνεται άμεσα, την ίδια ημέρα, μερικές ώρες μετά το χειρουργείο, καθώς δεν υπάρχει πόνος ή βιολογική εξάντληση.

Ο ασθενής παραμένει στην κλινική έως την επόμενη ημέρα για παρακολούθηση. Η ανάρρωση είναι σχετικά γρήγορη και οι ουλές, όπως σε όλες τις περιπτώσεις, θα αρχίσουν να σβήνουν σταδιακά, αν και η ταχύτητα επούλωσης εξαρτάται και από τον τύπο δέρματος του ασθενούς. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται ένας χρόνος, ωστόσο πάντα υπάρχουν τρόποι κάλυψης των ουλών με επιτυχία. Στην περίπτωση που εφαρμόζεται μόνο λιποαναρρόφηση, οι ουλές είναι πολύ μικρές και καλά κρυμμένες στη μασχαλιαία χώρα. Η επούλωση μπορεί να επισπευσθεί με τη βοήθεια ομοιοπαθητικών φαρμάκων και επουλωτικών ιατρικών laser. Η σταδιακή επιστροφή στις δραστηριότητές σας μπορεί να γίνει, λόγω των χειρουργικών τεχνικών που χρησιμοποιώ, λίγες ημέρες μετά την επέμβαση. Χρόνος ανάρρωσης – Αποθεραπεία: Ο χρόνος ανάρρωσης κυμαίνεται από πέντε έως δέκα ημέρες. Τελικό Aποτέλεσμα: Με την πλαστική βροχιόνων μπορείτε να αποκτήσετε ξανά νεανικά και σφριγηλά μπράτσα. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εμφανές κατά 80% σε έναν με δύο μήνες.