ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

“ενυδάτωση, αντιγήρανσηλεύκανση, θεραπεία της κυτταρίτιδας και  θεραπεία των ραγάδων”

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Τα τελευταία χρόνια όλο και πιο συχνά χρησιμοποιείται ο ιατρικός όρος μεσοθεραπεία και όλο και περισσότερες γυναίκες και άνδρες ενδιαφέρονται να μάθουν τι ακριβώς εννοούμε με αυτόν τον όρο.

Τι είναι η μεσοθεραπεία; 

Μεσοθεραπεία είναι μία μέθοδος με την οποία διοχετεύουμε συστατικά-προϊόντα σε μια ορισμένη περιοχή του προσώπου ή του σώματος.

Με ποιους τρόπους γίνεται η μεσοθεραπεία;

Με πολλούς τρόπους, από το παρελθόν μέχρι σήμερα: αρχικά με χειρομάλαξη, στη συνέχεια με το πιστόλι μεσοθεραπείας, με μικροενέσεις, με μικρονυγμούς, με ειδικά πανάκριβα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας κ.ά.

Πως γίνεται η μεσοθεραπεία ΤΜΤ;

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους που είναι οι εξής: Η μεσοθεραπεία ΤΜΤ γίνεται με τη βοήθεια ιατρικού μηχανήματος, καθώς επιτρέπει να διεισδύσουν τα θρεπτικά συστατικά, τα οποία επιλέγω για τις ανάγκες του κάθε δέρματος ξεχωριστά, κατά 4.400% περισσότερο από την επάλειψη μιας κρέμας. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής αυτό επιτυγχάνεται με φυσικό τρόπο, αλλάζοντας την πολικότητα της κυτταρικής μεμβράνης και ξεκλειδώνοντάς την, τα θρεπτικά συστατικά υψηλής ιατρικής τεχνολογίας απορροφώνται φυσικά διά της όσμωσης . Όταν η εφαρμογή τελειώσει, οι κυτταρικές μεμβράνες ξανακλειδώνουν αυτόματα και τα προϊόντα δεν μπορούν να βγουν έξω, μένουν μέσα στο ζωντανό ενεργό κύτταρο που ανταποκρίθηκε στο ερέθισμα, και όχι στα νεκρά κύτταρα ή στον ενδιάμεσο χώρο, όπως συμβαίνει με τη χρήση μιας κρέμας.

Για ποιους σκοπούς χρησιμοποιείται;

Για την ενυδάτωση, την αντιγήρανση , τη λεύκανση, τη θεραπεία της κυτταρίτιδας και τη θεραπεία των ραγάδων με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Στο ιατρείο μας, οι μεσοθεραπείες για τη θεραπεία αντιγήρανσης, σύσφιξης, λεύκανσης κ.ά. συνδυάζονται με λεμφικό μασάζ και διέγερση των κέντρων αντιγήρανσης που βρίσκονται στο πρόσωπο.

Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του ιατρείου μας θα βοηθήσει στη διείσδυση των προϊόντων που θα επιλέξω για τις θεραπείες σας .

Στις θεραπείες με μάλαξη που γίνονται για το σώμα, τα ειδικά ιατρικά προϊόντα διεισδύουν μέσω της διέγερσης όλων των ιστών, σε συνδυασμό με το ευεργετικό αποτέλεσμα της λεμφικής αποχέτευσης της περιοχής και τη βελτίωση της αιμάτωσης.

 

 

Οι μεσοθεραπείες ΤΜΤ λειτουργούν αθροιστικά και τα αποτελέσματά τους φαίνονται αμέσως μετά την εφαρμογή και διαρκούν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, το οποίο κυμαίνεται κατά περίπτωση από έξι έως οκτώ μήνες.

Τι είναι η ενέσιμη μεσοθεραπεία;

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία γίνεται με την τεχνική των μικροενέσεων χρησιμοποιώντας μικροσκοπικές βελόνες και μέσω αυτών γίνεται η έγχυση των ιατρικών προϊόντων που έχω επιλέξει για τη θεραπεία της περιοχής που σας απασχολεί.

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία εφαρμόζεται στο πρόσωπο και στο σώμα.

Τι είναι η μεσοθεραπεία με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες;

Η μεσοθεραπεία με αυτόλογους αυξητικους παράγοντες ονομάζεται έτσι γιατί τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι από τον ίδιο τον οργανισμό του ατόμου. Στην αυτόλογη μεσοθεραπεία απομονώνουμε τους αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες, δηλαδή τους ρυθμιστικούς επουλωτικούς παράγοντες που κυκλοφορούν μαζί με το αίμα, για να διορθώνουν και να θεραπεύουν βλάβες, και τους χρησιμοποιούμε για τη θεραπεία σύσφιξης, αντιγήρανσης, πανάδων κ.ά. σε συνδυασμό με ειδικά ιατρικά προϊόντα.

Η μεσοθεραπεία με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες μπορεί να γίνει και με τη χρήση του ιατρικού μηχανήματος που κάνει την ΤΜΤ μεσοθεραπεία, που περιγράψαμε παραπάνω, υπό τη μορφή μάσκας είτε σε συνδυασμό με τη μέθοδο p.q. με μικρονυγμούς.

Οι μεσοθεραπείες μπορούν να γίνουν μόνες τους ή να συνδυαστούν άριστα με άλλες θεραπείες, όπως τις θεραπείες RFcryolipolysiscavitationlaser antiaging, και σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους, όπως πίλινγκ κ.ά.

Οι θεραπείες γίνονται βάσει εξατομικευμένου πρωτοκόλλου, δηλαδή κάθε πρωτόκολλο είναι ειδικά σχεδιασμένο και μελετημένο για τις δικές σας ανάγκες, που περιλαμβάνει συνδυασμό θεραπειών και χρήση μηχανημάτων, με λίγες εφαρμογές, ανώδυνα, αναίμακτα, χωρίς παρενέργειες και εξαιρετικά αποτελέσματα.

Κλείστε ραντεβού τώρα για μια προσωποποιημένη διάγνωση

Ήρθε η σειρά σου για μια αλλαγή!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ