ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΒΡΑΧΙΟΝΩΝ

Αναδείξτε τους ώμους σας ξανά!”

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΒΡΑΧΙΟΝΩΝ

Τι είναι;

Η χαλάρωση του δέρματος στα μπράτσα και η συσσώρευση λίπους δημιουργείται συνήθως είτε μετά από έντονες αυξομειώσεις βάρους είτε λόγω ηλικίας είτε γιατί υπάρχει γενετική προδιάθεση. Είναι ένα πρόβλημα που καταπιέζει κυρίως τις γυναίκες, καθώς επηρεάζει τις ενδυματολογικές τους επιλογές, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που τα ρούχα αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους.

Αυτή η ανεπιθύμητη εικόνα, όταν δεν αντιμετωπίζεται με μη επεμβατικές θεραπείες ή μηχανήματα, ούτε με άθληση ή διατροφή, τότε ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος για να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα είναι η πλαστική βραχιόνων.

Λίγα λόγια...

Η πλαστική βραχιόνων μπορεί να γίνει με τρεις διαφορετικούς τρόπους:

  • Με τη μέθοδο της λιποαναρρόφησης, κάνοντας μία μικρή τομή, της τάξης των 3-4 χιλιοστών, κρυμμένη στη μασχαλιαία χώρα.
  • Με τομές κρυμμένες στη μασχάλη που σε κάποιες περιπτώσεις θα πρέπει να προεκταθούν στην οπίσθια και έσω επιφάνεια του βραχίονα.
  • Κάνοντας συνδυασμό λιποαναρρόφησης και τομών στη μασχαλιαία χώρα, προκειμένου να αφαιρεθεί η περίσσεια λίπους και ταυτόχρονα η χαλάρωση.

ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:

Η κινητοποίηση γίνεται άμεσα, την ίδια ημέρα, μερικές ώρες μετά το χειρουργείο, καθώς δεν υπάρχει πόνος ή βιολογική εξάντληση. Ο ασθενής παραμένει στην κλινική έως την επόμενη ημέρα για παρακολούθηση.

Η ανάρρωση είναι σχετικά γρήγορη και οι ουλές, όπως σε όλες τις περιπτώσεις, θα αρχίσουν να σβήνουν σταδιακά, αν και η ταχύτητα επούλωσης εξαρτάται και από τον τύπο δέρματος του ασθενούς. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται ένας χρόνος, ωστόσο πάντα υπάρχουν τρόποι κάλυψης των ουλών με επιτυχία. Στην περίπτωση που εφαρμόζεται μόνο λιποαναρρόφηση, οι ουλές είναι πολύ μικρές και καλά κρυμμένες στη μασχαλιαία χώρα. Η επούλωση μπορεί να επισπευσθεί με τη βοήθεια ομοιοπαθητικών φαρμάκων και επουλωτικών ιατρικών laser

Η σταδιακή επιστροφή στις δραστηριότητές σας μπορεί να γίνει, λόγω των χειρουργικών τεχνικών που χρησιμοποιώ, λίγες ημέρες μετά την επέμβαση.

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ:

Η επέμβαση γίνεται κυρίως υπό γενική αναισθησία, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να γίνει υπό τοπική αναισθησία και μέθη.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΡΡΩΣΗΣ – ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:

Ο χρόνος ανάρρωσης κυμαίνεται από πέντε έως δέκα ημέρες.

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

Με την πλαστική βροχιόνων μπορείτε να αποκτήσετε ξανά νεανικά και σφριγηλά μπράτσα. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εμφανές κατά 80% σε έναν με δύο μήνες.

Δείτε περισσότερες

Με την αποδοχή σας να δείτε περισσότερες αποδέχεστε τους όρους μας για τις μετεγχειρητικές φωτογραφίες.

Κλείστε ραντεβού τώρα για μια προσωποποιημένη διάγνωση

Ήρθε η σειρά σου για μια αλλαγή!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ