ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ & ΣΥΣΦΙΞΗ

Αναίμακτες θεραπείες με μηχανήματα και laser

Κάποτε υπήρχε μόνο το νυστέρι! Σήμερα οι εξελίξεις της τεχνολογίας, τόσο σε επίπεδο υλικών όσο και μηχανημάτων, μπορούν να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τη νεότητα και την ομορφιά μας εξίσου ή και περισσότερο αποτελεσματικά. Με το πέρασμα του χρόνου, με τις συνεχείς αυξομειώσεις βάρους, εξαιτίας της ηλιακής ακτινοβολίας, της ρύπανσης και της καθημερινής ταλαιπωρίας, το δέρμα μας παρουσιάζει βαθμιαία φθορά. Όπως στις επεμβάσεις επιδιώκω πάντα τον συνδυασμό χειρουργικών τεχνικών, την ταυτόχρονη χρήση τεχνολογικού εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας και συνδυαστικά, θεραπείες δυτικής και εναλλακτικές ιατρικής, έτσι και στις μη επεμβατικές θεραπείες έχω επιλέξει ολιστικές, συνδυαστικές μεθόδους προκειμένου να επιτύχω το βέλτιστο αποτέλεσμα!!! Ο συνδυασμός θεραπειών, μεσοθεραπείας, laser φωτοανάπλασης και R/F επιτυγχάνει εκπληκτικά αποτελέσματα, τα οποία μπορούμε να διατηρήσουμε στο χρόνο με ένα ” υπενθυμιστικό ” πρόγραμμα, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και τη χρονική περίοδο που διανύουμε. Στο ιατρείο μας μπορείτε να βρείτε τα πιο νέας τεχνολογίας μηχανήματα για την αντιγήρανση και σύσφιξη όπως: – Το πιο εξελιγμένο ΝΕΑΣ γενιάς μηχάνημα ραδιοσυχνοτήτων στην Ελλάδα που κάνει RF. Μία νέα επαναστατική θεραπεία η οποία μέσα σε λίγα λεπτά, δια μέσω θερμότητας κάτω από το δέρμα διεγείρει την παράγωγη και την ενεργοποίηση του κολλαγόνου, του υαλουρονικού και της ελαστίνης με εκπληκτικά αποτελέσματα σε λίγες μόνο συνεδρίες, αναίμακτα , ανώδυνα και ακίνδυνα!!!

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ & ΣΥΣΦΙΞΗ

 Άμεσα ορατά απολέσματα ! 

Λίγα λόγια...

Το R/F μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την σύσφιξη όχι μόνο του προσώπου, αλλά με ειδικές κεφάλες και στο σώμα, για την σύσφιξη στα μπράτσα, στους μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, γόνατα. – Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και μετριούνται σε εκατοστά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, τα οποία βελτιώνονται σε βάθος χρόνου. – Το laser φωτοανάπλασης αποτελεί τη δραστική λύση που προσφέρει η «επιστήμη της ομορφιάς» για την σύσφιξη και αντιγήρανση. Με τη χρήση Παλμικού Φωτός Υψηλής Ενέργειας δίνεται η ενέργεια για να παραχθεί ελαστίνη, κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος και του χορίου εκεί που στηρίζεται το δέρμα. Με αυτή την θεραπεία τα κύτταρα μπορούν να παράξουν μόνα τους αυτά που τους χρειάζονται.

Το laser φωτοανάπλασης χρησιμοποιείται στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια, τα σημεία δηλαδή που εμφανίζουν τη μεγαλύτερη γήρανση, χαλάρωση. – Με τη χρήση μηχανημάτων laser υψηλής τεχνολογίας, η διαδικασία της θεραπείας φωτοανάπλασης διαρκεί μόνο 10 λεπτά και είναι εντελώς ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής και αποτελεσματική. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία και βελτιώνονται σε βάθος χρόνου. – Με την επαναστατική μέθοδο της ΤΜΤ μεσοθεραπείας που γίνεται στο ιατρείο μας, χωρίς ενέσεις, χωρίς πόνο, χωρίς μώλωπες, με την βοήθεια υψηλής τεχνολογίας μηχανήματος, τα ενεργά συστατικά που χρησιμοποιούνται διεισδύουν περισσότερο μέσα στα κύτταρα-στόχο. Έτσι έχουμε: – 600 τις εκατό μεγαλύτερη διείσδυση στην κεράτινη στοιβάδα, – 1200 τις εκατό μεγαλύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών στην επιδερμίδα, – 4400 τις εκατό μεγαλύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών στο χόριο! Η διαδικασία είναι απλή και διαρκεί μόνο μερικά λεπτά. Με αυτή την διαδικασία, τα προϊόντα της κάθε θεραπείας μπαίνουν μέσα στα κύτταρα στόχο, ανάλογα με το πρόγραμμα και τροφοδοτούν με όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζονται και δεν παράγουν πια, προκειμένου να αξιοποιηθούν στον μέγιστο βαθμό. Έτσι, επιτυγχάνουμε βαθιά ενυδάτωση, αντιγήρανση και σύσφιξη, ανώδυνα και αναίμακτα, προσφέροντας άμεσα φρέσκο, νεανικό, και λαμπερό δέρμα.

Κλείστε ραντεβού τώρα για μια προσωποποιημένη διάγνωση

Ήρθε η σειρά σου για μια αλλαγή!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ