ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ

ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ

Τι είναι;

Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης και η μέθοδος CAVITATION είναι δύο νέες μέθοδοι που εμφανίζονται ως ό,τι πιο πρωτοποριακό υπάρχει σε διεθνές επίπεδο, οι οποίες είτε ξεχωριστά είτε συνδυαστικά καταπολεμούν το τοπικό λίπος χωρίς νυστέρι, άμεσα, αποτελεσματικά, ριζικά, με ασφάλεια και ανώδυνα. Στο ιατρείο μας διαθέτουμε αυτά τα ειδικά ιατρικά μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, τα οποία εισήγαγα από το εξωτερικό. Είναι τα πιο σύγχρονα, τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα που κάνουν κρυολιπόλυση και CAVITATION, από τις πιο αποτελεσματικές και σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης του τοπικού πάχους και όχι μόνο.

ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ – ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ

Πείτε αντίο στο τοπικό πάχος,

ανώδυνα και αναίμακτα!

Λίγα λόγια...

Ανήκετε σε αυτούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τοπικού πάχους που δεν υποχωρεί ούτε με τη σωστή διατροφή ούτε με τη συστηματική άσκηση; Πράγματι ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών αντιμετωπίζει πρόβλημα τοπικής συσσώρευσης λίπους σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος -λιποαποθήκες-, όπως στην περιφέρεια, στους μηρούς, στους γλουτούς και στην κοιλιά, ενώ και οι άνδρες ταλαιπωρούνται με συσσώρευση λίπους συνήθως στην περιοχή της κοιλιάς, που επηρεάζει αρνητικά την αρμονία και ομορφιά του σώματος. Το τοπικό πάχος μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με πρωτόκολλα ειδικών θεραπειών που εφαρμόζουμε στο ιατρείο μας, και τα οποία δίνουν λύση στο πρόβλημα μη χειρουργικά και κυρίως ανώδυνα. Η χειρουργική αντιμετώπιση του προβλήματος αφορά εκσεσημασμένες περιπτώσεις τοπικού πάχους.

Λίγα λόγια...

Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης με το Cryolipolysis Fat Freeze Slimming Machine,

χρησιμοποιώντας διαφορετικές κεφαλές και προγράμματα, ανάλογα με την περιοχή και την έκταση του προβλήματος, καταψύχει τα λιποκύτταρα, χωρίς να προκαλεί βλάβη στους πέριξ ιστούς, με αποτέλεσμα τη σταδιακή νέκρωση των λιποκυττάρων και στη συνέχεια την απόπτωσή τους από τον οργανισμό. Στην αρχή της εφαρμογής ο ασθενής έχει την αίσθηση της ψύξης και ενός ήπιου τραβήγματος, τα οποία υποχωρούν μετά από λίγα λεπτά. Η σταδιακή μείωση της θερμοκρασίας επιφέρει αναλγησία και έτσι η εφαρμογή δεν είναι δυσάρεστη. Ο αριθμός των λιποκυττάρων στην περιοχή μειώνεται, το στρώμα λίπους συρρικνώνεται, με αποτέλεσμα το σχήμα του σώματος στη συγκεκριμένη περιοχή να βελτιώνεται σημαντικά.

Η μέθοδος CAVITATION

προκαλεί το φαινόμενο της σπηλαίωσης στις κυτταρικές μεμβράνες των λιποκυττάρων και με αυτόν τον τρόπο καταστρέφει τα λιποκύτταρα στην περιοχή της εφαρμογής, χωρίς να καταστρέφει το υπερκείμενο δέρμα ή άλλους ιστούς. Και οι δύο θεραπείες έχουν ως στόχο την καταστροφή του κυτταρολιπώδους ιστού (λιποκαταστροφή) και όχι το άδειασμα των λιποκυττάρων (λιποδιάλυση). Μετά την εφαρμογή τα νεκρά λιποκύτταρα παραμένουν στην περιοχή και αποδομούνται σταδιακά τους επόμενους δύο μήνες μετά από κάθε εφαρμογή. Οι θεραπείες θα πρέπει να συνδυάζονται με άλιπη διατροφή. Οι θεραπείες κρυολιπόλυσης και CAVITATION μπορούν να συνδυαστούν με μεσοθεραπείες ενέσιμες ή μη. Έτσι, ειδικά ιατρικά προϊόντα λιποκαταστροφής μπορούν να ενεθούν στην περιοχή του τοπικού πάχους (ενέσιμες μεσοθεραπείες) ή να διεισδύσουν με τη βοήθεια ειδικού ιατρικού μηχανήματος (μη ενέσιμες μεσοθεραπείες), μέχρι και 4.400% περισσότερο από μία απλή επάλειψη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα ενεργά συστατικά να διεισδύουν στο χορίο, τον πολύ σημαντικό ιστό που βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα, μέσω του οποίου φτάνουμε στα βαθύτερα στρώματα, όταν κάνουμε θεραπείες στο σώμα. Συμπληρωματικά με τις παραπάνω θεραπείες, το μηχάνημα VIBRO σε συνδυασμό με την τοπική μάλαξη από εξειδικευμένη αισθητικό-φυσικοθεραπεύτρια ενεργοποιεί τη λεμφική αποχέτευση σε όλο το σώμα και ειδικά στην περιοχή των εφαρμογών. Με την ολοκλήρωση των παραπάνω θεραπειών, το λίπος αποβάλλεται ακίνδυνα μέσω των φυσικών μεταβολικών διαδικασιών του σώματος σε βάθος χρόνου περίπου δύο μηνών. Η κάθε συνεδρία διαρκεί από δέκα έως τριάντα λεπτά ανάλογα με την έκταση της εφαρμογής και ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος και ποικίλλει ανά ασθενή.

1

ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΡΡΩΣΗΣ – ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:

Αμέσως μετά την εφαρμογή των παραπάνω θεραπειών μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
2

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και βελτιώνονται σταδιακά με την πάροδο του χρόνου. Εφαρμόζοντας για το δικό σας πρόβλημα ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπειών, μπορούμε να πετύχουμε φυσική λιπογλυπτική χωρίς νυστέρι.