ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

” Σβήνουμε τις ρυτίδες και αναμορφώνουμε τα χαρακτηριστικά σε λίγα μόλις λεπτά! ”

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Τι είναι;

Η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ είναι η ιατρική αισθητική πράξη κατά την οποία ο πλαστικός χειρουργός, όντας άριστος γνώστης της ανατομίας του προσώπου και σώματος, μπορεί να αναμορφώσει, ως ένα βαθμό, τη χαλάρωση, την πτώση, τις βαθιές και λεπτές ρυτίδες. Εγχύεται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα με στόχο τη διόρθωση, το «γέμισμα» των ρυτίδων και την αποκατάσταση του όγκου του προσώπου. Συγκεκριμένα, το υαλουρονικό οξύ είναι δομικό συστατικό του κολλαγόνου των ιστών σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς, το οποίο προσδίδει στους ιστούς ελαστικότητα και σφριγηλότητα.

Η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ είναι η ιατρική αισθητική πράξη κατά την οποία ο πλαστικός χειρουργός, όντας άριστος γνώστης της ανατομίας του προσώπου και σώματος, μπορεί να αναμορφώσει, ως ένα βαθμό, τη χαλάρωση, την πτώση, τις βαθιές και λεπτές ρυτίδες.

Εγχύεται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα με στόχο τη διόρθωση, το «γέμισμα» των ρυτίδων και την αποκατάσταση του όγκου του προσώπου. Συγκεκριμένα, το υαλουρονικό οξύ είναι δομικό συστατικό του κολλαγόνου των ιστών σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς, το οποίο προσδίδει στους ιστούς ελαστικότητα και σφριγηλότητα.

Λίγα λόγια...

Περιέχει πρωτεογλυκάνες, οι οποιες έχουν τη ιδιότητα να συγκρατούν τα μόρια του νερού και να δίνουν όγκο και υγρασία στο δέρμα. Το υαλουρονικό, ως φυσικό συστατικό του δέρματος, με την πάροδο του χρόνου μειώνεται/ αποδομείται, με αποτέλεσμα το δέρμα να εμφανίζει προβλήματα ενυδάτωσης και «σπασίματος».

Με τις συνεχείς συσπάσεις των μυών κατά την έκφραση του προσώπου, το υποδόριο λίπος είτε μετατοπίζεται είτε καταστρέφεται, με αποτέλεσμα να δημιουργείται στη θέση αυτού του ιστού ένα κενό, μέσα στο οποίο καθηλώνεται το δέρμα, δημιουργώντας μια εισολκή, δηλαδή τη γνωστή σε όλους ρυτίδα.

Το υαλουρονικό τοποθετείται μέσα σε αυτόν τον χώρο, γεμίζοντας το κενό και καταστρέφοντας τη ρυτίδα, όταν πρόκειται για ρυτίδες. Γενικότερα, στην περίπτωση που θέλουμε να προσδώσουμε όγκο σε μια περιοχή, το υαλουρονικό θα μας δώσει τη λύση με φυσικό και άμεσο τρόπο.

Το υαλουρονικό χρησιμοποιείται για τη διόρθωση:

1 Tων ρυτίδων της γωνίας του στόματος, μετώπου, προσώπου, μεσόφρυου,

2 Tων ρινοπαρειακών αυλάκων

3 Tου περιγράμματος και του όγκου των χειλιών

4 Tου περιγράμματος του προσώπου

5. Tου περιγράμματος της μύτης (σε κάποιες περιπτώσεις αντικαθιστά ακόμα και το χειρουργείο) του σχήματος μιας περιοχής ή ενός οργάνου όπως είναι το πέος, τα γυναικεία εξωτερικά γεννητικά όργανα, οι γλουτοί, οι μαστοί κ.ά.

Πριν την Θεραπεία
Μετά την Θεραπεία

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Η διαδικασία διαρκεί περίπου δέκα με δεκαπέντε λεπτά. Η εφαρμογή του υαλουρονικού είναι απλή και ανώδυνη. Η έγχυσή του γίνεται με τη χρήση μιας πολύ μικρής βελόνας. Ένα μικρό οίδημα ενδέχεται να είναι ορατό για μερικά λεπτά ή λίγες ώρες μετά την εφαρμογή. Το υαλουρονικό απορροφάται/ ομοιογενοποιείται αργά και ακίνδυνα από τον οργανισμό, έτσι μετά την απορρόφησή του από τον οργανισμό, η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί, διατηρώντας τα οφέλη που αποκτήθηκαν κατά την πρώτη εφαρμογή, με ασφαλή και βελτιωμένα αποτελέσματα.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΡΡΩΣΗΣ – ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: Ο χρόνος ανάρρωσης είναι άμεσος. Μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως μετά τη θεραπεία στις συνηθισμένες σας δραστηριότητες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Το αποτέλεσμα γίνεται άμεσα ορατό και βελτιώνεται τις επόμενες ημέρες. Η δράση του δεν είναι μόνιμη, καθώς βιοδιασπάται φυσιολογικά, ωστόσο έχει αρκετά μεγάλη διάρκεια, πάνω από ενάμιση χρόνο, ανάλογα βεβαίως με την ηλικία του ατόμου και τη φύση του προβλήματος. Χωρίς χειρουργείο, αναίμακτα, μέσα σε λίγα λεπτά, με πολύ μικρό κόστος συγκριτικά με το αποτέλεσμα, μας δίδεται η ευκαιρία να αναμορφώσουμε μια ολόκληρη περιοχή άμεσα και φυσικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στόχος μου σε όλες τις ενέσιμες θεραπείες είναι η φυσικότητα του αποτελέσματος και η μη αλλοίωση των φυσικών χαρακτηριστικών.

Κλείστε ραντεβού τώρα για μια προσωποποιημένη διάγνωση

Ήρθε η σειρά σου για μια αλλαγή!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ