ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΝΔΡΙΚΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΑΛΙΝΟΥ

Τι είναι ο χαλινός και ποια προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει: 

Ο χαλινός είναι ένας μικρός υμένας ο οποίος βρίσκεται στο κάτω μέρος του πέους και συνδέει την βάλανο (την κεφαλή του πέους) με το δέρμα που περιβάλει τον κορμό (το «πετσάκι» του πέους). Πρόκειται για έναν ιστό που δεν έχει καμία χρησιμότητα και ο οποίος όμως μετά την αποκάλυψη της βαλάνου παρασύρει το κάτω μέρος της, αλλοιώνοντας την μορφή του πέους (κάμψη πέους) και μπορεί να δημιουργεί κοιλότητες που δυσχεραίνουν την καθημερινή υγιεινή, αλλά και την σεξουαλική πράξη (διαταραχή της στύσης), αυξάνοντας ταυτόχρονα και τον κίνδυνο λοιμώξεων.

Ο χαλινός συνήθως αποκολλάτε σταδιακά μετά την έναρξη της σεξουαλικής δραστηριότητας του άντρα προκαλώντας όμως συχνά έντονες αιμορραγίες, οξύ ή και χρόνιο πόνο, φλεγμονές που μπορούν να δημιουργήσουν σεξουαλικές δυσλειτουργίες μέχρι και τον φόβο της επαφής με καταστροφικά αποτελέσματα για την ψυχική υγεία του ατόμου.

Σήμερα όλα τα παραπάνω, μπορούν να αποφευχθούν και να αντιμετωπιστούν με την βοήθεια της Πλαστικής Χειρουργικής.

Πρόκειται για μια επέμβαση χαμηλού κόστους και χωρίς ανάγκη νοσηλείας, αφού ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητές τους άμεσα. Η σεξουαλική επαφή επιτρέπεται μετά από την πάροδο 3 εβδομάδων. Η μικροεπέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και με την βοήθεια ειδικών λέιζερ, ανώδυνα και χωρίς επιπλοκές, δίνεται οριστική λύση σε ένα πρόβλημα με πολλαπλές διαστάσεις.

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΝΔΡΙΚΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Λίγα λόγια...

 Επέμβαση Περιτομής Φίμωσης.

Στους περισσότερους άντρες στην κατάσταση ηρεμίας του πέους μια ποσότητα δέρματος μικρή ή και μεγάλη καλύπτει την βάλανο. Αυτό το δέρμα, σε φυσιολογικές συνθήκες μετακινείται εύκολα και επιτρέπει την αποκάλυψη της βαλάνου (της κεφαλής του πέους). Στην περίπτωση που κατά τη μηχανική μετακίνηση του δέρματος προς τα πίσω σε κατάσταση στύσης, δεν επιτρέπετε η πλήρης  αποκάλυψη της βαλάνου ή ακόμα χειρότερα ούτε κατά την φάση ηρεμίας του πέους, δημιουργούνται διάφορα προβλήματα στον ασθενή όπως: πόνος κατά την σεξουαλική επαφή και όχι μόνο, διάφορες λοιμώξεις, αυξημένος κίνδυνος σεξουαλικά μεταδιδόμενων λοιμώξεων , παραφίμωση (στην περίπτωση που το δέρμα στραγγαλίσει την βάλανο κατά τη στύση με επώδυνες επιπλοκές έως και την ανάγκη άμεσου χειρουργείου), έντονη κακοσμία εξαιτίας της συγκέντρωσης σμήγματος λόγο αδυναμίας καλής υγιεινής, σεξουαλικές δυσλειτουργίες, πρόωρη εκσπερμάτιση , σκληροατροφικός λειχήνας, λευκοπλακία πέους, καρκίνος.

Η περιτομή, είναι μία επέμβαση χαμηλού κόστους που μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς γενική αναισθησία με άμεση αποκατάσταση του προβλήματος είτε είναι λειτουργικό, για λόγους υγιεινής, λόγω πρόωρης εκσπερμάτισης, αδυναμίας αποκάλυψης της βαλάνου,  είτε μόνο αισθητικό για μείωση η απομάκρυνση της περίσσιας του δέρματος ανάλογα με την βούληση του ασθενούς και τη σύμφωνη γνώμη του πλαστικού χειρουργού .

Η επέμβαση είναι γρήγορη, αναίμακτη και με την βοήθεια των λέιζερ επιτυγχάνεται γρήγορη επούλωση και αποκατάσταση χωρίς πόνο και ουλές.

Μαρτυρία ασθενούς που υπεβλήθη σε επέμβαση φίμωσης-περιτομής από τον Πλαστικό και Επανορθωτικό Χειρουργό Νεκτάριο Ντουντουλάκη.

Επέμβαση Επιμήκυνσης Πέους – Φαλλοπλαστική.

Από αρχαιοτάτων χρόνων σε όλους τους πολιτισμούς υπάρχουν δείγματα της ανάγκης των ανθρώπων για ένα πέος ικανών διαστάσεων. Αυτό κατά τη διάρκεια των αιώνων μέχρι την εποχή της ” σεξουαλικής απελευθέρωσης,” που ξεκίνησε στην δεκαετία του πενήντα, αντιμετωπίστηκε με διάφορους τρόπους. Σήμερα μετά από πενήντα χρόνια γνώσης και βελτίωσης των χειρουργικών τεχνικών αλλά και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, μπορούμε να δώσουμε ικανοποιητικά αποτελέσματα, ανάλογα με την περίπτωση και το πρόβλημα του ασθενούς .

Φυσιολογικό μέγεθος: Υπάρχει; και πόσο σημαντικό είναι για την σεξουαλική πράξη και ευχαρίστηση;

Στο ερώτημα αν το μέγεθος ενός πέους είναι σημαντικό για την σεξουαλική πράξη και την ικανοποίηση και των δυο συντρόφων, έχει αποδειχθεί πως τα δύο χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι το μήκος και η διάμετρος, να βρίσκονται σε φυσιολογικά πλαίσια μεγέθους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι το μεγαλύτερο μέγεθος επιφέρει και μεγαλύτερη ευχαρίστηση ή ικανοποίηση στο σεξ.

Σε γενικές γραμμές έχει προσδιοριστεί ότι κατά μέσο όρο το μέγεθος ενός φυσιολογικούς πέους κυμαίνεται στα 15- 16 cm και θα πρέπει να τροποποιείται μόνο στην περίπτωση που μπορεί να χαρακτηριστεί πραγματικά ως μικρό. Βεβαίως υπάρχουν και περιπτώσεις, όπου για τον ενδιαφερόμενο, είναι μεγάλης σημασίας το μέγεθος για ψυχολογικός λόγους. Γ αυτό, είναι σημαντικό να τεθούν σαφείς κι ευδιάκριτοι στόχοι τόσο για την ένδειξη, όσο και για τις προσδοκίες του ασθενούς. Να σημειώσουμε ότι η αντιμετώπιση με διάφορα σκευάσματα, όπως κρέμες ή και μηχανήματα, έχει αποδειχτεί ότι μόνο προβλήματα και επιπλοκές μπορούν να δημιουργήσουν.

Η μόνη ορθή επιστημονικά αντιμετώπιση του προβλήματος είναι η χειρουργική. Η επιμήκυνση που μπορεί να επιτευχθεί στην χειρουργική επέμβαση κυμαίνεται από 3 μέχρι και 6-7 cm ανάλογα με την περίπτωση.

Να σημειώσουμε ότι οι προσδοκίες του ασθενούς θα πρέπει να προσεγγίζουν τον μέσο όρο της δυνατής επιμήκυνσης γιατί τα αποτελέσματα είναι αδύνατον να προσδιοριστούν με ακρίβεια πριν το χειρουργείο και αυτό γιατί εξαρτάται από την ποιότητα των ιστών, το οποίο μπορεί να διαγνωστεί μόνο κατά τη διάρκεια της επέμβασης. 

Χειρουργική διαδικασία επιμήκυνσης πέους.

Στις μέρες μας η χειρουργική επέμβαση για την μετατροπή του μεγέθους του πέους, είναι μια σχετικά εύκολη και ασφαλής επέμβαση όταν γίνεται από ομάδα έμπειρων και ειδικευμένων ιατρών πλαστικής χειρουργικής και ανδρολογίας. 

Η διαδικασία της επιμήκυνσης, ξεκινά με μια μικρή τομή τριών εκατοστών στο τριχωτό της ηβικής περιοχής, μέσω της οποίας αναδομούνται οι πρόσθιοι εσωτερικοί σύνδεσμοι του πέους. Οι οπίσθιοι σύνδεσμοι παραμένουν άθικτοι, διατηρώντας έτσι τη σταθερότητα κατά μήκος του πέους. Αυτή τεχνική δεν επηρεάζει καθόλου τη βάση (ρίζα) του πέους, από την οποία εισέρχονται αγγεία και νεύρα της ουρήθρας.

Κατά την επέμβαση, δεν γίνονται εμφανείς τομές κατά μήκος του πέους, καθώς επίσης δεν γίνεται χρήση μοσχευμάτων ή ξένων υλικών όπως σιλικόνη . Στην ίδια επέμβαση μπορούν να συνδυαστούν, παραπάνω από μια αισθητικές επεμβάσεις, εκτός από αυτή της επιμήκυνσης, όπως η μεγέθυνση της βαλάνου και η πάχυνση του πέους με αυτόλογους ή και ετερόλογους ιστούς τεχνικές, που συνήθως, εφαρμόζονται ταυτόχρονα.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις ο χρόνος ίασης είναι πολύ μικρός και τα αποτελέσματα μόνιμα και θεαματικά!

Η Φαλλοπλαστική είναι μία επέμβαση που πραγματοποιείται, όπως σε όλες τις επεμβάσεις αισθητικού τύπου, στην περίπτωση που ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος επιθυμεί για τους δικούς του προσωπικούς λόγους την επιμήκυνση του ανδρικού του μορίου και όχι γιατί επηρεάζεται από τρίτους (συντρόφους, ανδρικά πρότυπα, μέσα μαζικής ενημέρωσης κλπ.)

Ο Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός Νεκτάριος Ντουντουλάκης εφαρμόζοντας την χειρουργική τεχνική του ελάχιστης επεμβατικότητας επιτυγχάνει την επιμήκυνση κατά 3,5 cm του πέους καθώς και την ωραιοποίηση της περιοχής.

Το Only4Men ιατρικό πρόγραμμα ιατρικών και αισθητικών υπηρεσιών μόνο για άντρες.

Πάχυνση του πέους.

Η πάχυνση του πέους πραγματοποιείται είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό με την επιμήκυνση του πέους με τη χρήση λίπους του ίδιου του ασθενούς το οποίο αναρροφάται από την εσωτερική περιοχή των μηρών του και μετά από ειδική εργαστηριακή διαδικασία και επεξεργασία, τοποθετείται στην περιοχή του πέους.

Στις περιπτώσεις που ο ασθενής είναι αθλητής, όπου δεν υπάρχει αρκετή ποσότητα λίπους που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιμήκυνση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα ειδικό υλικό (Macrolane) το οποίο θα προσδώσει το επιθυμητό πάχος με τα ίδια ποιοτικά αποτελέσματα.

  • Η μικροεπέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και με την βοήθεια ειδικών λέιζερ, ανώδυνα και χωρίς επιπλοκές, δίνεται οριστική λύση σε ένα πρόβλημα με πολλαπλές διαστάσεις.
  • H επέμβαση είναι απλή και αυθημερόν ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητες του χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δείτε περισσότερες

Με την αποδοχή σας να δείτε περισσότερες αποδέχεστε τους όρους μας για τις μετεγχειρητικές φωτογραφίες.

Κλείστε ραντεβού τώρα για μια προσωποποιημένη διάγνωση

Ήρθε η σειρά σου για μια αλλαγή!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ