ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΡΑΓΑΔΩΝ

Απαλλαγείτε από παλιές και νέες ραγάδες για πάντα!

Οι ραγάδες, οι χαρακτηριστικές μακριές γραμμικές ουλές, είναι δερματικές βλάβες του κολλαγόνου που συμβαίνουν στο επίπεδο του χορίου του δέρματος. Εμφανίζονται στις περιοχές του σώματος όπου το δέρμα τεντώθηκε πολύ λόγω αυξομείωσης του βάρους, εγκυμοσύνης, απότομης αύξησης του ύψους στην εφηβεία ή για άλλους άγνωστους λόγους.
Υπάρχουν δύο τύποι ραγάδων, οι κόκκινες και οι άσπρες.

Οι κόκκινες ραγάδες είναι σχετικά πρόσφατες, ενώ οι άσπρες είναι πιο παλιές. Οι ραγάδες κατά κανόνα εμφανίζονται στην κοιλιά, τους γλουτούς, τους μαστούς και τα άκρα.

Μπορούμε να αποκτήσουμε ξανά λεία και νεανική επιδερμίδα χωρίς ραγάδες στο σώμα μας;

Η επιστήμη της ομορφιάς υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα! Τα laser νέας γενιάς και οι μεσοθεραπείες με εξειδικευμένα ιατρικά μηχανήματα και ιατρικά προϊόντα σβήνουν τις ραγάδες.

Διαδικασία Εφαρμογής της Θεραπείας:

Εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες των υψηλής τεχνολογίας μηχανημάτων laser μπορούμε με μερικές εφαρμογές να σταματήσουμε πλήρως τη διέγερση, τη φλεγμονή και την εξέλιξη της ραγάδας, ακόμα και σε μικρές ηλικίες, όταν αυτές βρίσκονται στο ξεκίνημά τους, ανώδυνα και ακίνδυνα.

Οι εφαρμογές laser, εφόσον η ραγάδα βρίσκεται σε εξέλιξη, δηλαδή είναι κόκκινη, έχει φαγούρα και πονάει, πρέπει να γίνονται μέρα παρά μέρα. Αλλά και για τις παλιές ραγάδες υπάρχει λύση. Παράλληλα με τις εφαρμογές laser, εφόσον αυτές χρειάζονται, προκειμένου να σταματήσουμε την εξέλιξη των ραγάδων, συνδυαστικά μπορούμε να εφαρμόσουμε τη μέθοδο της μεσοθεραπείας χωρίς ενέσεις.

Με τη χρήση ειδικού ιατρικού μηχανήματος δίνουμε «τροφή» στα κύτταρα της ραγάδας, έτσι ώστε η περιοχή των ραγάδων να αποκτήσει ξανά ελαστικότητα, όγκο και φυσική υφή. Οι εφαρμογές με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας πρέπει να γίνονται κάθε βδομάδα, είναι ανώδυνες, δεν δημιουργούν ερεθισμούς στο δέρμα και δεν απαγορεύεται η έκθεση στον ήλιο.

Οι εφαρμογές αυτές πραγματοποιούνται με τη χρήση ειδικού ιατρικού μηχανήματος με το οποίο επιτυγχάνεται μεγαλύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών των προϊόντων. Η διείσδυση των προϊόντων αυτών στο χόριο είναι προσαυξημένη κατά 4.400% περισσότερο από μία απλή επάλειψη. Το χόριο είναι ο πολύ σημαντικός ιστός, που βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα, την τρέφει και τη συντηρεί, μέσω του οποίου φτάνουμε στα βαθύτερα στρώματα, όταν κάνουμε θεραπείες στο σώμα.

1

Χρόνος ανάρρωσης – Αποθεραπεία:

Ο χρόνος ανάρρωσης είναι άμεσος. Μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως μετά τη θεραπεία στις συνηθισμένες σας δραστηριότητες.
2

Αποτελέσματα – Διάρκεια:

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία μπορούμε να δούμε απτά αποτελέσματα, τουλάχιστον για τις λεπτές και επιφανειακές ραγάδες. Βέβαια, το τελικό αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε, όταν γίνουν όλες οι απαιτούμενες συνεδρίες laser και ολοκληρωθεί ο κύκλος θεραπείας.