ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΗΡΩΝ

Τι είναι;

Στην περιοχή των μηρών παρατηρείται συχνά χαλάρωση του δέρματος, που είναι αποτέλεσμα είτε μεγάλων αυξομειώσεων βάρους είτε λόγω ηλικίας είτε επειδή είναι γενετικά προδιαγεγραμμένο να συμβεί. Αυτή η χαλάρωση σε ορισμένες περιπτώσεις συνδυάζεται με υπέρμετρη εναπόθεση λίπους σε κάποια σημεία της ίδιας περιοχής του σώματος.

Όταν οι μη επεμβατικές θεραπείες ή άλλες μέθοδοι σύσφιξης αποτυγχάνουν, τότε ο μοναδικός τρόπος αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος είναι η πλαστική μηρών. Με την πλαστική μηρών αφαιρείται η περίσσεια δέρματος και λίπους, δίδοντας αποτελεσματική και μόνιμη λύση στο πρόβλημα.

Οι τομές γίνονται στη μηροβουβωνική πτυχή και στην εσωτερική επιφάνεια των μηρών, όταν το πρόβλημα της χαλάρωσης των μηρών είναι εκσεσημασμένο. Σε περίπτωση που το πρόβλημα συνδυάζεται με υπέρμετρη παρουσία λίπους σε κάποια σημεία της ίδιας περιοχής, τότε η πλαστική μηρών μπορεί να συνδυαστεί και με λιποαναρρόφηση.

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΗΡΩΝ

 “Αποκτήστε λεπτούς και καλλίγραμμους μηρούς!”

Στην πλαστική μηρών είναι απαραίτητη η χρήση κορσέ για τη στήριξη της χειρουργημένης περιοχής και των τομών, ώστε να περιοριστούν οι ουλές της επέμβασης. Ο κορσές είναι κατασκευασμένος από υλικά υψηλής τεχνολογίας, γι’ αυτό δεν ζεσταίνει, δεν προκαλεί δυσφορία κατά τη χρήση του και μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές του χρόνου.

ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:

Μετά την επέμβαση η κινητοποίηση γίνεται άμεσα, την ίδια ημέρα, μερικές ώρες μετά το χειρουργείο, καθώς δεν υπάρχει πόνος ή βιολογική εξάντληση. Ο ασθενής όμως παραμένει στην κλινική έως την επόμενη ημέρα για παρακολούθηση. Όπως σε όλες τις επεμβάσεις, οι ουλές επουλώνονται μετά το πρώτο έτος από την επέμβαση. Ωστόσο, η χρήση ομοιοπαθητικών φαρμάκων και θεραπευτικών-επουλωτικών ιατρικών laser στην περιοχή των τομών είναι καταλυτικής σημασίας, γιατί επιταχύνουν την ανάρρωση και την επούλωση του χειρουργικού τραύματος. Η σταδιακή επιστροφή στις δραστηριότητές σας μπορεί να γίνει, λόγω των χειρουργικών τεχνικών που χρησιμοποιώ, λίγες ημέρες μετά την επέμβαση

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ:

Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία ή κατά περίπτωση με επισκληρίδιο αναισθησία.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΡΡΩΣΗΣ – ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:

Ο χρόνος ανάρρωσης κυμαίνεται από πέντε έως επτά ημέρες.

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

Με την πλαστική μηρών θα αποκτήσετε λείους και στρωτούς μηρούς μέσα σε λίγες ώρες. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εμφανές άμεσα και θα βελτιώνεται σταδιακά μέσα στον χρόνο.

Δείτε περισσότερες

Με την αποδοχή σας να δείτε περισσότερες αποδέχεστε τους όρους μας για τις μετεγχειρητικές φωτογραφίες.

Κλείστε ραντεβού τώρα για μια προσωποποιημένη διάγνωση

Ήρθε η σειρά σου για μια αλλαγή!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ