Οριστική λύση κατά της τριχόπτωσης ανώδυνα και χωρίς σημάδια!

TΡΙΧΟΠΤΩΣΗ
Που μπορεί να οφείλεται η τριχόπτωση;

Το πρόβλημα της τριχόπτωσης οφείλεται τόσο σε γενετικούς όσο και σε περιβαλλοντικούς παράγοντες, ταλαιπωρεί άνδρες και γυναίκες, και επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία τους.

Τα γονίδια, οι ορμόνες, το αυξημένο άγχος και οι ταχύτατοι ρυθμοί της καθημερινότητας, οι εποχές, η κακή διατροφή, η ρύπανση και η υπερβολική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία είναι κάποιοι από τους λόγους που επιτείνουν το πρόβλημα και επηρεάζουν την ποσότητα της τριχόπτωσης, οδηγώντας, με αργό αλλά σταθερό ρυθμό, στην αραίωση των μαλλιών.

Εξατομικευμένο ιατρικό πρωτόκολλο για την τριχόπτωση.

Επειδή η τριχόπτωση, όπως προαναφέραμε, επηρεάζεται από τόσο πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες, έχω μελετήσει ένα πολύ σύνθετο και προσεγμένο πρωτόκολλο, ξεχωριστά για τους άνδρες και ξεχωριστά για τις γυναίκες, το οποίο εξατομικεύεται και διαφοροποιείται ανά περίπτωση.

Το πρωτόκολλο αυτό περιλαμβάνει, ανάλογα με την αιτιολογία της τριχόπτωσης, το φύλο και την ηλικία, διαφορετικές και στοχευμένες θεραπείες, όπως:

Μετακινήστε τον κέρσορα και δείτε τα αποτελέσματα του ιατρικού πρωτοκόλλου για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης μετά από 90 ημέρες.

Σήμερα, με αυτές τις θεραπείες μπορούμε να διεγείρουμε όσα τριχοθυλάκια είναι ακόμα ζωντανά, ώστε να αυξήσουμε στο μέγιστο την πυκνότητα των τριχών της κεφαλής, επιλέγοντας κάθε φορά την πιο ενδεδειγμένη μέθοδο θεραπείας ανά περίπτωση είτε προτιμηθεί η μη επεμβατική λύση είτε προτιμηθεί η άμεση λύση του χειρουργείου, πάντα με επιστημονικότητα και σοβαρότητα.

Επιπροσθέτως, παράλληλα με την ενδυνάμωση και αναζωογόνηση των προβληματικών τριχοθυλακίων θα ωφεληθούν όλες οι τρίχες στο τριχωτό της κεφαλής από αυτές τις θεραπείες, ακόμα και εκείνες που εμφυτεύθηκαν χειρουργικά, αποκτώντας στιλπνότηταπάχος και δύναμη. Έχει παρατηρηθεί μάλιστα ότι μειώνεται και ο αριθμός των λευκών τριχών μετά από αυτές τις θεραπείες, επειδή βελτιώνεται η υγεία των τριχοθυλακίων και του τριχωτού της κεφαλής.

Ακόμα κι αν υπάρχει έστω ένα τριχοθυλάκιο ζωντανό και μία πιθανότητα αυτό να δώσει τρίχα, με τις στοχευμένες θεραπείες που εφαρμόζω, μπορώ να σας εγγυηθώ ανεπιφύλακτα ότι αυτό θα συμβεί!

Είμαστε στη διάθεσή σας να αξιολογήσουμε το πρόβλημα τριχόπτωσης που σας προβληματίζει και να επιλέξουμε μαζί τη θεραπεία που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας, με άριστα αποτελέσματα.

Κλείστε ραντεβού τώρα για μια προσωποποιημένη διάγνωση

Ήρθε η σειρά σου για μια αλλαγή!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ