ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ & ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Τι είναι;

Η κυτταρίτιδα και η χαλάρωση είναι δύο προβλήματα που συνήθως εμφανίζονται μαζί και καλούμαστε να τα αντιμετωπίσουμε μαζί. Τα αίτια είναι πολλά, μεταξύ αυτών τα πιο συνηθισμένα είναι η κληρονομικότητα, ορμονικές δυσλειτουργίες, η κακή διατροφή, το κάπνισμα, το στρες, απότομες αυξομειώσεις βάρους, η έλλειψη άθλησης κ.ά. Ως εκ τούτου, η αντιμετώπιση είναι πολυσύνθετη και απαιτεί έναν συνδυασμό θεραπειών, προκειμένου να επιτύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.
Σήμερα, με σύμμαχο την τεχνολογία, νέες πρωτοποριακές μέθοδοι κάνουν την εμφάνισή τους και υπόσχονται την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης ανώδυνα και αναίμακτα. Η κυτταρίτιδα είναι γένους θηλυκού, καθώς απασχολεί το μεγαλύτερο μέρος του γυναικείου πληθυσμού και πολύ σπάνια τους άνδρες. Αν και δεν συνδέεται άμεσα με την παχυσαρκία, η εικόνα της μπορεί να επιδεινωθεί στα παχύσαρκα άτομα.

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ & ΧΑΛΑΡΩΣΗ

“Κυτταρίτιδα: το αιώνιο πρόβλημα των γυναικών!

Κι όμως υπάρχει λύση!”

Λίγα λόγια...

Η κυτταρίτιδα δημιουργείται από επιπλέοντα λιποκύτταρα στο μεσαίο στρώμα του δέρματος.

Ο συνδετικός ιστός χάνει την ελαστικότητά του και η όψη της επιδερμίδας μοιάζει με φλοιό πορτοκαλιού. Μπορεί να εμφανιστεί σε διάφορα σημεία του σώματος όπως στους μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, μπράτσα, γόνατα. Σε πρώτο επίπεδο, είναι αναγκαίο να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα συστηματικής άσκησης και σωστής διατροφής. Η απώλεια βάρους θα ωφελήσει τη γενικότερη κατάσταση του οργανισμού και του μεταβολισμού και κατ’ επέκταση θα ωφελήσει και το πρόβλημα της κυτταρίτιδας. Παράλληλα, θα πρέπει να γίνει ένας ορμονολογικός έλεγχος και ενδεχομένως, εάν διαπιστωθούν ορμονολογικά προβλήματα, να χρειαστεί παρακολούθηση από ενδοκρινολόγο.

Εάν όμως το πρόβλημα της κυτταρίτιδας και χαλάρωσης επιμένει, τότε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και εξελιγμένες θεραπείες μπορούν να μειώσουν ή και να εξαφανίσουν το πρόβλημα, ανάλογα βεβαίως με την έκτασή του. Για να έχουμε ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης, καθώς είναι σύνθετο, θα πρέπει να καταπολεμήσουμε όλους τους παράγοντες που ευθύνονται γι’ αυτό. Ανάλογα λοιπόν με τον συνδυασμό των παραπάνω παραγόντων που οδηγούν στο πρόβλημα, δημιουργούμε ένα πρωτόκολλο αντιμετώπισης, ειδικά μελετημένο για τον καθένα ξεχωριστά, που περιλαμβάνει συνδυασμό θεραπειών και χρήση μηχανημάτων.

Στο ιατρείο μας διαθέτουμε νέας γενιάς μηχανήματα που καταστρέφουν τα επιφανειακά λιποκύτταρα κάτω από το δέρμα. Μάλιστα, είμαστε από τους πρώτους που εισαγάγαμε από το εξωτερικό μηχανήματα αυτής της τεχνολογίας, αποκτήσαμε την τεχνογνωσία σε άριστο βαθμό και την εμπειρία, ώστε να τα χρησιμοποιούμε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Τα υπερσύγχρονα μηχάνηματα υπερήχων CAVITATION και ραδιοσυχνότητας RF, με συνδυαστικές θεραπείες, υπόσχονται την καταπολέμηση κυτταρίτιδας και χαλάρωσης. Πρόκειται για την πιο σύγχρονη ιατρική συσκευή που με ειδική κεφαλή έχει τη δυνατότητα εκπομπής στον ίδιο χρόνο ισχυρής ενέργειας ραδιοσυχνότητας RF και χαμηλής συχνότητας υπερήχων CAVITATION.

Διαδικασία Εφαρμογής των Θεραπειών:

Με τη δράση της συσκευής έχουμε ένα ισχυρό θερμικό αποτέλεσμα στους βαθύτερους ιστούς, κάτω από το δέρμα, και στον λιπώδη ιστό. Ταυτόχρονα με τους υπερήχους CAVITATIOΝ χαμηλής ενέργειας δημιουργείται εντός των επιφανειακών λιποκυττάρων το φαινόμενο της σπηλαίωσης, δηλαδή μικρές κυψελίδες αέρος εντός των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα την οριστική καταστροφή τους. Συνεπώς, η πρωτοποριακή συνδυαστική δράση των CAVITATION και RF οδηγεί στη λείανση της κυτταρίτιδας και στη σύσφιξη του δέρματος. Η χρήση των CAVITATION και RF, όταν το πρόβλημα κυτταρίτιδας και χαλάρωσης είναι εκτεταμένο, μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες για καλύτερα αποτελέσματα:

α) Με θεραπείες εντατικής σύσφιξης με την ειδική κεφαλή RF σώματος και την ειδική κεφαλή CAVITATION σώματος συμβάλλοντας ακόμα περισσότερο στη λείανση και σύσφιξη του δέρματος.

β) Αν το πρόβλημα παραμένει, προστίθενται ενέσιμες μεσοθεραπείες με ιατρικά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας ή και μεσοθεραπείες με ιατρικό μηχάνημα, μέσω του οποίου ειδικά ιατρικά προϊόντα, που προσωπικά επιλέγω, διεισδύουν στα κύτταρα-στόχο κατά 4.400% περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μη ενέσιμη μέθοδο, με αποτέλεσμα τα ενεργά συστατικά να εισχωρούν στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος.

γ) Επιπρόσθετα, μετά το πέρας των παραπάνω θεραπειών, γίνεται θεραπεία με το ιατρικό μηχάνημα VIBRO, το οποίο βοηθάει τη λεμφική αποχέτευση και αποσυμφόρηση της επίμαχης περιοχής αλλά και όλου του σώματος. Σε όλα τα παραπάνω μπορεί να προστεθεί ιατρικό λεμφικό θεραπευτικό μασάζ από ειδική αισθητικό-φυσικοθεραπεύτρια που εργάζεται στον χώρο μας. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος και ποικίλλει ανά ασθενή. Η θεραπεία είναι τελείως ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής

1

ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΡΡΩΣΗΣ – ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:

Αμέσως μετά την εφαρμογή των παραπάνω θεραπειών μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
2

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου. Αντιλαμβάνεστε ότι η κυτταρίτιδα και η χαλάρωση μπορούν πλέον να αντιμετωπιστούν με την πολύτιμη βοήθεια της τεχνολογίας, αλλά και με την επιστημονική γνώση και τη μεγάλη κλινική εμπειρία που διαθέτουμε.