HIFU BODY

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

HIFU BODY

Τι είναι;

Η πρωτοποριακή ιατρική τεχνολογία αιχμής στη μη επεμβατική λιπογλυπτική σώματος. Άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.
Η τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) είναι η μοναδική τεχνολογία αισθητικής ιατρικής που έχει λάβει έγκριση από το αμερικάνικο οργανισμό FDA, τόσο για τις εφαρμογές της στο πρόσωπο όσο και για εκείνες στο σώμα. Είναι γνωστό ότι η χρήση των εστιασμένων υπερήχων υψηλής συχνότητας εφαρμόζεται στην ιατρική επιστήμη για πάνω από πέντε δεκαετίες, τόσο διαγνωστικά – λόγω του υψηλού βάθους που μπορεί να φτάσουν οι υψηλής συχνότητας υπέρηχοι – όσο και για να δώσει απαντήσεις στις περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η χειρουργική προσέγγιση ή εναλλακτικά αυτής.
Στην αισθητική ιατρική έχει προκαλέσει πραγματική επιστημονική επανάσταση για τα θεαματικά αποτελέσματα στο πρόσωπο και το σώμα.

Είναι η μοναδική ιατρική τεχνολογία όπου η εφαρμογή της μπορεί, κατά τη διάρκεια μίας και μόνο εφαρμογής, να επιτύχει τριπλό αποτέλεσμα στο επίπεδο της γλυπτικής του σώματος και της διόρθωση του περιγράμματος.

Λίγα λόγια...

Το HIFU BODY βασίζεται, όπως και το HIFU MEDICAL THREAPY FOR FACE, στις δυνατότητες που μας προσφέρουν οι υψηλής συχνότητας εστιασμένοι υπέρηχοι. Το HIFU BODY μας επιτρέπει, εστιάζοντας σε βάθος 7mm και 13 mm, να παρέμβουμε στον λιπώδη ιστό, και να επιτύχουμε ταυτόχρονα τριπλό αποτέλεσμα: Μείωση του τοπικού λίπους, αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος και της κυτταρίτιδας. Αυτό συμβαίνει μέσω των κεφαλών, που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, οι τέσσερεις μετατροπείς ενέργειας που βρίσκονται σε αυτές, διαμέσου των ριπών που πραγματοποιούν επιτυγχάνουν την ενεργοποίηση των ιστών, τη λιπόλυση των λιποκυττάρων, τη σύσφιξη του δέρματος και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Τα εντυπωσιακά αυτά αποτελέσματα επιτυγχάνονται μέσω των στοχευμένων βολών εστιασμένων υπέρηχων που πραγματοποιούνται κατά την εφαρμογή. Η αυξημένη θερμοκρασία στα σημεία εστίασης, αν και δεν γίνεται αντιληπτή από τον ασθενή με την αίσθηση του καψίματος, προκαλεί άμεση νέκρωση των κυττάρων του λίπους, χωρίς να επηρεάζονται καθόλου οι επικείμενοι ή υποκείμενοι ιστοί.

Με το πέρασμα του χρόνου, συνήθως μεταξύ 8 και 12 εβδομάδων, τα κύτταρα του κατεστραμμένου λίπους μειώνονται και χάριν της φυσικής ανάπλασης του σώματος, επιτυγχάνεται το body contouring δηλαδή ο ομοιόμορφος επανασχηματισμός του.

Η διέγερση των ιστών που πραγματοποιείται δημιουργεί νεοκολλαγονογένεση η οποία με τη σειρά της συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και διαμορφώνει εκ νέου το περίγραμμα του σώματος.

Με το HIFU σώματος έχουμε τη δυνατότητα, σε περιοχές όπου μέχρι σήμερα μόνο χειρουργικά μπορούσε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η χαλάρωση και η συσσώρευση τοπικού λίπους, να αναμορφώσουμε θεαματικά, να σμιλέψουμε και να αναμορφώσουμε την όψη της περιοχής εφαρμογής.

Τέτοιες περιοχές είναι:

  • Η έσω και άνωθεν επιφάνεια των γονάτων
  • η μηριαία πρόσθια και οπίσθια επιφάνεια
  • η λεκάνη (ψωμάκια)
  • η μηρογλουτιαία χώρα
  • πρόσθια και πλάγια περιοχή της κοιλίας (love handles)
  • τα πόδια,
  • τα μπράτσα
  • η πλάτη
  • άλλα σημεία στο σώμα, στα οποία υπάρχει συσσώρευση τοπικού λίπους, και που μπορεί να διαφέρει από ασθενή σε ασθενή.
Συχνές ερωτήσεις για το HIFU BODY MEDICAL THREAPY

1.Υπάρχουν άμεσα αποτελέσματα αμέσως μετά την εφαρμογή του hifu body medical therapy; Και αν ναι ποια είναι αυτά;

Ανάλογα με τα ποσοστά λίπους που έχει ο ασθενής, στην περιοχή εφαρμογής, καθώς και τη βιολογική κατάσταση των ιστών του, έχουμε μία άμεση μείωση της τάξεως των 2 έως 6 εκατοστών.

2. Πόσο ώρα διαρκεί η κάθε θεραπεία;

Συνήθως 15 -60 λεπτά, ανάλογα με τη διαφορετική περιοχή εφαρμογής και την έκταση αυτής.

3.Πότε μπορούμε να δούμε το μέγιστο των αποτελεσμάτων;

8 με 12 εβδομάδες μετά τη θεραπεία έχουμε το μέγιστο των αποτελεσμάτων του hifu body medical therapy. Αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός μας χρειάζεται αυτό το χρόνο για να μπορέσει να μεταβολίσει τον λιπώδη ιστό που καταστράφηκε κατά τη διάρκεια της θεραπείας και να παράξει το κολλαγόνο, το υαλουρονικό και την ελαστίνη που θα προκαλέσουν τη σύσφιξη στην περιοχή εφαρμογής παράλληλα με το αδυνάτισμα.

4.Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας καταστρέφεται ο λιπώδης ιστός οριστικά, κατά συνέπεια αν ο ασθενής ακολουθήσει ένα υγιεινό τρόπο ζωής, μια ισορροπημένη διατροφή και εντάξει την άσκηση στη ζωή του, τα αποτελέσματα θα έχουν οριστικό χαρακτήρα.

5.Σε ποιες περιπτώσεις δεν πρέπει να εφαρμόζεται το hifu for body;

Πριν εφαρμοστεί το Hifu for body ο θεράπων ιατρός πρέπει βεβαιωθεί ότι να το λίπος στην περιοχή εφαρμογής είναι άνω του ενός εκατοστού. Είναι επίσης βασικό στην περιοχή στην οποία θα γίνει η εφαρμογή να μην υπάρχει κάποια επιφανειακή πληγή, φλεγμονή ή αλλεργία.

6.Πόσος καιρός πρέπει να μεσολαβεί μεταξύ δύο θεραπειών Hifu body;

Συνήθως προτείνουμε ανάμεσα στις δύο πρώτες φορές να μεσολαβούν 10-15 μέρες για την πρώτη φορά και 15-20 εργάσιμες μέρες για την τρίτη . Για τις επόμενες φορές και για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων μπορούμε να επαναλάβουμε τη θεραπεία μία φορά το μήνα.

7.Πόσες φορές μπορούμε να κάνουμε την εφαρμογή στην ίδια περιοχή;

Τις περισσότερες φορές προτείνεται να γίνει επανάληψη της εφαρμογής 3-6 φορές, ανάλογα με το ποσοστό λίπους της περιοχής.

8.Υπάρχουν παρενέργειες;

Η θεραπεία HIFU BODY , είναι απολύτως ακίνδυνη και ανώδυνη.

9.Σε πόσο καιρό ο ασθενής επιστρέφει στις καθημερινές του δραστηριότητες;

Ο ασθενής μπορεί αμέσως μετά να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς κανένα απολύτως σημάδι ή ερεθισμό στο σώμα, και φυσικά χωρίς κανένα πόνο ή περιορισμό στις κινήσεις του.

Δείτε περισσότερες

Με την αποδοχή σας να δείτε περισσότερες αποδέχεστε τους όρους μας για τις μετεγχειρητικές φωτογραφίες.

Κλείστε ραντεβού τώρα για μια προσωποποιημένη διάγνωση

Ήρθε η σειρά σου για μια αλλαγή!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ