ΕΝΕΣΙΜΕΣ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ

“Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση του τοπικού λίπους!”

Ενέσιμες μεσοθεραπείες λιποδιάλυσης

Τι είναι η ενέσιμη μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης:

Πρόκειται για μία ενέσιμη θεραπεία που μας επιτρέπει να επέμβουμε ανώδυνα στα σημεία στα οποία υπάρχει συσσώρευση τοπικού πάχους.

Η θεραπεία εφαρμόζεται εστιασμένα και διαλύει επιλεκτικά τα λιποκύτταρα της περιοχής χωρίς να τραυματίζει και να επηρεάζει τους γειτονικούς ιστούς.

Λίγα λόγια...

Πως γίνεται η ενέσιμη μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης:

Η θεραπεία πραγματοποιείται μέσω μία πολύ λεπτής βελόνας διαμέσου της οποίας εγχύονται οι φαρμακευτικές ουσίες στον υποδόριο ιστό της περιοχής στην οποία γίνεται η εφαρμογή. Λόγω της μη αισθητικότητας του λιπώδους ιστού η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη.

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης μειώνει και αποτρέπει την αποθήκευση λίπους. Το λίπος, μετά το τέλος της θεραπείας, μετατρέπετε σε διαλυτό, σαν νερό, διευκολύνοντας την εξάλειψη των τοπικών αποθεμάτων λίπους. Λειτουργεί δηλαδή ως παράγοντας καύσης του λίπους και ταυτόχρονα διεγείρει τον μεταβολισμό των κυττάρων.

Ο συνδυασμός των δραστικών συστατικών και διαλυτών αποδομεί το λίπος που έχει συσσωρευτεί στο σώμα ενώ ταυτόχρονα προστατεύονται τα αιμοφόρα αγγεία. Αυξάνεται η φλεβική και λεμφική ροή και εξαλείφεται το λίπος

Γιατί είναι αποτελεσματική αυτή η μέθοδος;

Η αποτελεσματικότητα της ενέσιμης μεσοθεραπείας  βασίζεται στον ισχυρό συνδυασμό ενεργών συστατικών όπως Phosphatidylcholine, Sodium Deoxycholate, Benzyl Alcohol, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide.

Mέσω του ισχυρού αυτού κοκτέιλ θεραπευτικών συστατικών επιτυγχάνουμε την καταπολέμηση των τοπικών αποθεμάτων λίπους και αυξάνουμε τη σφριγηλότητα του δέρματος μέσω της αύξησης των ενζύμων, των ενεργών συστατικών και των αυξητικών παραγόντων.

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης μπορεί, για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων, να συνδυαστεί με θεραπείες αισθητικής ιατρικής όπως μεσοθεραπείες σώματος, εφαρμογές ιατρικών μηχανημάτων σύγχρονης τεχνολογίας και με θεραπείες με ιατρικά μηχανήματα υψηλής ιατρικής τεχνολογίας όπως HIFU BODY, CAVITATION, CRYOLIPOLYSIS, EMS.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και πότε επιτυγχάνεται αποτέλεσμα;

Οι συνεδρίες έγχυσης πρέπει να επαναλαμβάνονται κάθε 2 – 3 εβδομάδες.

Ο αριθμός των θεραπειών που θα χρειαστούν βρίσκονται σε άμεση συνάρτηση με το μέγεθος του προβλήματος καθώς και τα χαρακτηριστικά και την έκταση περιοχή στην οποία έχει συσσωρευτεί το λίπος.

Συνήθως το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με 4-8 εφαρμογές ανά περιοχή. 

Χρήσιμες πληροφορίες για την ενέσιμη μεσοθεραπεία λιποδυάλισης

 • Ιδανικό για γυναίκες και άντρες
 • Μηδενικός χρόνος αποθεραπείας, άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες
 • Μετά την εφαρμογή ενδέχεται να παρουσιαστεί τοπικό οίδημα το οποίο υποχωρεί σε λίγες μέρες
 • Μετά την εφαρμογή αποφύγετε, για καλύτερα αποτελέσματα, την κατανάλωση πολύ λιπαρών γευμάτων

Περιοχές εφαρμογής:

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης μπορεί να εφαρμοστεί σε περιοχές του σώματος στις οποίες εμφανίζεται συσσώρευση λίπους.

Ενδεικτικά τέτοιες περιοχές μπορούν να είναι:

 • Οι γοφοί
 • Οι μηροί
 • Μέση
 • Λαβές (σωσίβιο)
 • Γόνατα
 • Κοιλιά
 • Πιγούνι

Δείτε περισσότερες

Με την αποδοχή σας να δείτε περισσότερες αποδέχεστε τους όρους μας για τις μετεγχειρητικές φωτογραφίες.

Κλείστε ραντεβού τώρα για μια προσωποποιημένη διάγνωση

Ήρθε η σειρά σου για μια αλλαγή!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ