ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

“Τα πλούσια και υγιή μαλλιά είναι σύμβολο νεότητας και ομορφιάς!”

ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Τι είναι;

Πρόκειται για μια επέμβαση με πολύ καλά και άμεσα αποτελέσματα που διατηρούνται στον χρόνο. Η εμφύτευση μαλλιών αφορά τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες.
Έχω επιλέξει να χρησιμοποιώ μονο την μέθοδο μαλλιών , η οποία γίνεται με λήψη ενός μοσχεύματος από την πίσω περιοχή του τριχωτού της κεφαλής, την οποία τροποποιώ ανά περίπτωση.
Πρόκειται για μέθοδο που αρχικά διδάχτηκα από κορυφαίους και πρωτοπόρους Πλαστικούς Χειρουργούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και στη συνέχεια εξέλιξα ο ίδιος με εξαιρετικά αποτελέσματα!

Πως εξασφαλίζουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα:

Πάντα μεριμνώ η τομή στη δότρια χώρα να μην αφήνει ίχνη-ουλές ή διάσπαρτα ύποπτα κενά, όπως συμβαίνει σε άλλες τεχνικές. Επιπλέον, η εμφύτευση της καθεμίας τρίχας ξεχωριστά γίνεται με τέτοιον τρόπο που μοιάζει φυσική στη νέα της θέση, σαν να γεννήθηκε εκεί.

Παράλληλα, συνυπολογίζω και άλλους παράγοντες για το σχήμα της νέας τριχοφυΐας, όπως η ηλικία του ανθρώπου, αλλά και η πιθανότητα η αλωπεκία στην περιοχή να συνεχιστεί με τον χρόνο, δημιουργώντας ύποπτα κενά γύρω απο την περιοχή εμφύτευσης, με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα. Επιπλέον, αμέσως μετά την εμφύτευση των μαλλιών χρησιμοποιώ ειδικό ιατρικό laser εξελιγμένης τεχνολογίας για την πιο γρήγορη θρέψη του χειρουργικού τραύματος, για τη ρίζωση και ενδυνάμωση των νεοεμφυτευμένων, αλλά και των ήδη υπαρχόντων τριχοθυλακίων με ειδικά προγράμματα και θεραπείες.

Σε κάποιες περιπτώσεις, όταν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, ίσως χρειαστούν παραπάνω από μία συνεδρίες, προκειμένου να επιτευχθεί ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Με τη θεραπεία laser και με τις νέες τρίχες που εμφυτεύουμε δημιουργείται στην περιοχή ένα ωραίο και φυσικό αποτέλεσμα. Δηλαδή, μαλλιά που φαίνονται, μεγαλώνουν και συμπεριφέρονται με φυσικότητα στον χρόνο.

ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΟΦΡΥΩΝ (ΦΡΥΔΙΩΝ)

“Aληθινά φρύδια για πάντα”

ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΟΦΡΥΩΝ (ΦΡΥΔΙΩΝ) “Aληθινά φρύδια για πάντα”

Η εμφύτευση οφρύων (φρυδιών) μπορεί να πραγματοποιηθεί σε γυναίκες και άνδρες που έχουν χάσει ένα μέρος των φρυδιών τους είτε λόγω γενετικών αιτιών είτε λόγω δερματικής πάθησης. Όπως στην εμφύτευση μαλλιών, έτσι και στην εμφύτευση φρυδιών η δότρια χώρα είναι το πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής. Εφόσον απομονωθούν ένα-ένα τα τριχοθυλάκια, τοποθετούνται στην προσεκτικά σχεδιασμένη περιοχή των φρυδιών. Η εμφύτευση φρυδιών διαρκεί όσο διάστημα τα τριχοθυλάκια θα ζούσαν στη λήπτρια χώρα (θεωρητικά για πάντα). Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι πιο άμεσο λόγω του μικρού μήκους που χρειαζόμαστε και ολοκληρώνεται στους δύο με  τρεις μήνες, καθώς όλα τα τριχοθυλάκια θα έχουν αναπτυχθεί. Σε αντίθεση με την εμφύτευση μαλλιών που απαιτείται μεγαλύτερο διάστημα, έως έξι μήνες, λόγω του μήκους της τρίχας. Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία στον χώρο του ιατρείου μας.

Χρήσιμες πληροφορίες για την  εμφύτευση μαλλιών:

ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:

Η περιοχή της επέμβασης μπορεί να καλυφθεί με ένα καπελάκι από τη δεύτερη ή τρίτη ημέρα. Ράμματα υπάρχουν μόνο στη δότρια χώρα, δηλαδή στο πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής, τα οποία δεν φαίνονται, γιατί καλύπτονται από την τριχοφυΐα της περιοχής ή το καπελάκι και αφαιρούνται μετά από δέκα με δώδεκα ημέρες

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ:

Η εμφύτευση μαλλιών γίνεται μόνο με τοπική αναισθησία ή και με μία ελαφρά μέθη, ανάλογα την περίπτωση.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΡΡΩΣΗΣ – ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:

Τα νέα τριχοθυλάκια θεωρείτε ότι έχουν “ριζώσει” δύο ημέρες μετά την επέμβαση και ο χρόνος ανάρρωσης με τη βοήθεια ομοιοπαθητικών φαρμάκων και θεραπευτικών ιατρικών laser επούλωσης είναι από τρεις ημέρες έως μία εβδομάδα μετά την επέμβαση, προκειμένου να περάσει το οίδημα και ο ερεθισμός στην περιοχή της εμφύτευσης.

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

Χάρη σε αυτήν την τεχνική η περιοχή εμφύτευσης γεμίζει άμεσα με νέες τρίχες. Αυτές, σε μικρό χρονικό διάστημα, από τρεις έως έξι μήνες, γίνονται μαλλιά που θα κρατήσουν όσο θα κρατούσαν, αν είχαν μείνει στην περιοχή από την οποία τα πήραμε, δηλαδή τη δότρια χώρα.

Δείτε περισσότερες

Με την αποδοχή σας να δείτε περισσότερες αποδέχεστε τους όρους μας για τις μετεγχειρητικές φωτογραφίες.

Κλείστε ραντεβού τώρα για μια προσωποποιημένη διάγνωση

Ήρθε η σειρά σου για μια αλλαγή!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ