ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Τι είναι;

Η σημαντική απώλεια βάρους, η εγκυμοσύνη, η φυσική γήρανση, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, η κληρονομικότητα είναι κάποιοι παράγοντες που επηρεάζουν την όψη του δέρματος, με αποτέλεσμα να επέρχεται χαλάρωση σε συγκεκριμένα σημεία του. Για να περιορίσουμε ή και να αναστρέψουμε το πρόβλημα της χαλάρωσης, μπορούμε να δοκιμάσουμε θεραπείες σύσφιξης, προτού καταφύγουμε σε πιο δραστικές λύσεις, όπως είναι η χειρουργική αντιμετώπιση του προβλήματος που αφορά βεβαίως εκσεσημασμένες περιπτώσεις χαλάρωσης. Η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF είναι ό,τι πιο εξελιγμένο υπάρχει στις μη επεμβατικές θεραπείες για τη χαλάρωση του δέρματος, η οποία βοηθάει στη λείανση και σμίλευση του χαλαρωμένου δέρματος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, όπως την κοιλιά, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα μπράτσα, τα γόνατα κ.α. Η θεραπεία απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες, είναι ανώδυνη και ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και για κάθε χρονική περίοδο.

ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

“Αποκτήστε ξανά τη χαμένη ελαστικότητα στο δέρμα σας!”

Διαδικασία Εφαρμογής της Θεραπείας

Με το πιο εξελιγμένο ιατρικό μηχάνημα ραδιοσυχνοτήτων RF που διαθέτουμε στο ιατρείο μας επιτυγχάνεται η διέγερση/ ενεργοποίηση των ινοβλαστών -των κυττάρων δηλαδή που είναι υπεύθυνα για τη δημιουργία του κολλαγόνου και της ελαστίνης-, έτσι ώστε να παράγουν ξανά ελαστίνη και κολλαγόνο, που είναι τα βασικά δομικά υλικά για τη σύσφιξη του δέρματος. Έτσι βελτιώνεται η ποιότητα του δέρματος, προσφέροντας στο δέρμα σύσφιξηελαστικότητα και τόνωση. Η χρήση ραδιοσυχνοτήτων RF μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες για καλύτερα αποτελέσματα: α) Με το μηχάνημα μεσοθεραπείας, το οποίο βοηθάει στη διείσδυση των ενεργών συστατικών σύσφιξης στα κύτταρα-στόχο κατά 4.400% περισσότερο από οποιαδήποτε επάλειψη στο δέρμα. β) Επίσης, ο επαναπρογραμματισμός όλων των κυττάρων της χαλαρωμένης περιοχής μπορεί να βοηθηθεί μέσω της θεραπείας με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες (PRP). Με μια μικρή αιμοληψία απομονώνονται και ενεργοποιούνται τα ενεργά συστατικά που υπάρχουν στο αίμα μας, τα οποία ο οργανισμός μας χρησιμοποιεί για να θεραπεύσει οποιεσδήποτε βλάβες ή κακώσεις προκάλεσαν την ενεργοποίησή τους. Στην προκειμένη περίπτωση, οι κατάλληλα ενεργοποιημένοι αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες (PRP) διορθώνουν οργανώνοντας και επαναπρογραμματίζοντας όλα τα κύτταρα της περιοχής και σε συνδυασμό με τις άλλες θεραπείες θα προσδώσουν το βέλτιστο αποτέλεσμα. γ) Συμπληρωματικά, οι παραπάνω θεραπείες σύσφιξης και αναζωογόνησης των ιστών συνδυάζονται με τη θεραπεία στο μηχάνημα VIBRO, το οποίο θα βοηθήσει στην ενεργοποίηση της λεμφικής αποχέτευσης τόσο στην περιοχή της χαλάρωσης όσο και σε όλο το σώμα. Έτσι επιτυγχάνεται καλύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών, καλύτερη αιμάτωση και αποχέτευση στη λιμνάζουσα λέμφο, η οποία επιδεινώνει τη χαλάρωση στην περιοχή.

1

ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΡΡΩΣΗΣ – ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:

Αμέσως μετά την εφαρμογή των παραπάνω θεραπειών μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας ασχολίες.
2

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

Πρόκειται για ένα μη επεμβατικό πρωτόκολλο με δυνατότητα προσαρμογής ανάλογα με τις ανάγκες σας, συμβατό σε κάθε τύπο δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου. Διαρκούν για χρόνια, χαρίζοντας ένα δέρμα λείο και σφριγηλό, με νεανική εμφάνιση. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις, ανάλογα την ηλικία και την ποιότητα των ιστών, μπορεί να συγκριθεί ακόμα και με το χειρουργικό λίφτινγκ!