HIFU MEDICAL THERAPY FOR FACE

Μη επεμβατικό Face Lift
σε μία μόνο συνεδρία.

Τι είναι και πως λειτουργούν οι εστιασμένοι υπέρηχοι υψηλής συχνότητας;

Η ενέργεια υπερήχων χρησιμοποιείται στην ιατρική για πάνω από 50 χρόνια, όχι μόνο στο επίπεδο της αισθητικής ιατρικής αλλά και για την αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών όπως όγκοι, καλοήθεις ή/και καρκινικοί, ινομυώματα κτλ. Στο πεδίο της ιατρικής αισθητικής άρχισε να χρησιμοποιείται όταν μετά από κλινικές μελέτες ανακαλύφθηκε ότι οι υπέρηχοι μπορούν να φθάσουν κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, σε βάθος που δεν ήταν δυνατών να προσεγγισθεί με άλλο τρόπο, όπως πχ laser..
Η τεχνολογία hifu δεν επιδρά στην επιφάνεια του δέρματος αλλά στοχεύει και ενεργεί στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Επιδρά στους δομικούς ιστούς και στους μύες, παρέχοντας στοχευμένη ενέργεια, διαμέσου των υπερήχων υψηλής συχνότητας. Βασιζόμενοι στην ικανότητα αυτοίασης του οργανισμού, έχουμε τη δυνατότητα να ενισχύσουμε στοιχεία όπως το κολλαγόνο και την ελαστίνη. Επειδή δεν επιδρά στην επιφάνεια του δέρματος, δεν επιφέρει καμία μεταβολή, ερεθισμό ή ευαισθησία σε αυτό, έτσι δεν απαιτείται καμία φροντίδα μετά την εφαρμογή και δεν υπάρχει κανένα ορατό ίχνος της.

Πώς πραγματοποιείται η θεραπεία HIFU MEDICAL THERAPY;

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας HIFU MEDICAL ο Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός, ως γνώστης της περιοχής, την οποία και χειρουργεί κατά τη διάρκεια του επεμβατικού λίφτινγκ, μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες που του δίνει η υψηλή ιατρική τεχνολογία, και να παρέμβει με ακρίβεια σε τρία διαφορετικά επίπεδα κάτω από το δέρμα, ανάλογα με την περιοχή και τον συγκεκριμένο ιστό πάνω στον οποίο θέλει να επιδράσει.

Κάτω από το δέρμα του προσώπου και του λαιμού υπάρχουν διαφορετικοί ιστοί. Ανάλογα με τις ανάγκες του συγκεκριμένου προσώπου μας δίδεται η δυνατότητα να δράσουμε πάνω σε αυτούς, επαναπροσδιορίζοντας του όγκους και αναρτώντας τους ιστούς που χρησιμοποιούνται και στο χειρουργικό λίφτινγκ. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται πολλαπλάσιο αποτέλεσμα γιατί η παρέμβαση γίνεται στοχευμένα στους ιστούς που πραγματικά πρέπει.

Οι ζώνες διέγερσης και συρρίκνωσης στις οποίες επεμβαίνει ο Πλαστικός Χειρουργός, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βρίσκονται σε βάθος 1.5 mm, 3 mm καιι 4.5 mm.

Η βαθιά διέγερση που επιτυγχάνεται έχει πολλαπλό αποτέλεσμα.

  • Σε βάθος 1,5 mm κάτω από την επιδερμίδα, επεμβένει στους ινοβλάστες που βρίσκονται στο χόριο και στην ελαστίνη, το κολλαγόνο και το υαλουρονικό.
  • Σε βάθος 3 mm, στις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος, παράλληλα με την διέγερση και τη δημιουργία ελαστίνης και κολλαγόνου στοχεύουμε και στην σύσφιξη των ιστών και των μυών , όπως στην περιοχής του μυώδους πλατύσματος. Στο επίπεδο αυτό ο Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός παρεμβαίνει στην περιοχή του λαιμού και του διπλοσάγονου, επιτυγχάνοντας τη σύσφιξη και ανόρθωση στις περιοχές αυτές καθώς και στο οβάλ του προσώπου.
  • Σε βάθος 4,5 mm ,στο επιφανειακό μυοαπονευρωτικό σύστημα (SMAS),επεμβαίνουμε σε επίπεδο σύσφιξης και ανόρθωσης, όχι μόνο στους ιστούς αλλά και στους μύες που βρίσκονται στο βαθύτερο αυτό σημείο. Η εφαρμογή της θεραπείας έχει ως αποτέλεσμα την ανόρθωση των ζυγωματικών παριών, της ρινοπαριακής αύλακας και του περιγράμματος του προσώπου.

“Η θεραπεία HIFU MEDICAL THERAPY είναι εντελώς ανώδυνη και μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο επίπεδο της πρόληψης όσο και στο επίπεδο της διόρθωσης των βλαβών που έχουν δημιουργηθεί στους ιστούς από το πέρασμα του χρόνου.”

Η τεχνολογία HIFU είναι ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος και έχει πάρει έγκριση από τον FDA.
Ο Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός Νεκτάριος Ντουντουλάκης
εξηγεί στο παρακάτω βίντεο όλα όσα θέλετε να μάθετε για την θεραπεία HIFU MEDICAL THERAPY
Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο
τα αποτελέσματα της θεραπείας μετά από μία μόνο συνεδρία
HIFU MEDICAL THERAPY

H θεραπεία και οι διορθώσεις που πραγματοποιούνται βασίζονται στην ικανότητα αυτο-ίασης που έχει ο οργανισμός μας. Μέσω της διέγερσης που προκαλείτε στους ιστούς του προσώπου ενεργοποιείται ο εσωτερικός μας ιατρός, και αυτό σημαίνει ότι η όλη διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής, χωρίς καμία παρενέργεια, επιπλοκή ή παραμόρφωση.
Η βαθιά διέγερση που προκαλείται στα επίπεδα αυτά έχει πολλαπλά οφέλη.
Την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και του μεταβολισμού των κυττάρων. Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνουμε , τη διέγερση των ινοβλαστών. Οι ινοβλάστες αποτελούν το μόνο κυτταρικό τύπο που συναντάται ανεξάρτητα σε όλα τα είδη του συνδετικού ιστού. Είναι τα κύτταρα του χορίου που είναι υπεύθυνα για την έκκριση ινών ελαστίνης, κολλαγόνου και γλυκοζαμινογλυκανών. Τα στοιχεία αυτά συνιστούν το πλαίσιο του υποστηρικτικού συστήματος του δέρματος.
Ο αριθμός των ινοβλαστών μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου ενώ ταυτόχρονα γίνονται και λιγότερο παραγωγικοί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των μακρομορίων στη διακυτταρική ουσία. Το δέρμα μας για να παραμείνει φρέσκο και νεανικό έχει ανάγκη από μεγάλα αποθέματα φρέσκου και υγιούς κολλαγόνου. Σε αυτό ακριβώς το επίπεδο λειτουργεί και επεμβαίνει η HIFU MEDICAL THERAPY.
Επίσης εξαιτίας της αύξησης της κυκλοφορίας ενισχύεται η λεμφική παροχέτευση. Με τον τρόπο αυτό εξαλείφουμε πιθανό οίδημα στην περιοχή που εφαρμόζεται το οποίο και δημιουργεί την εικόνα του πρηξίματος και του βάρους στο πρόσωπο.

Σε ποιους απευθύνεται:

Σε άντρες και γυναίκες 30 έως 40 ετών που θέλουν να αντιμετωπίσου τα το φαινόμενο της γήρανσης και της μείωσης του κολλαγόνου στα αρχικά στάδια χαλάρωσης μίας ή παραπάνω περιοχών του προσώπου. Αποτελεί μία ιδανική θεραπεία πρόληψης γιατί η παραγωγή ελαστίνης και  κολλαγόνου που πραγματοποιείτε συντελεί αποτελεσματικά στην καθυστέρηση της διαδικασίας της γήρανσης.

Σε άντρες και γυναίκες 40 έως 60 ετών. Όπως όλοι γνωρίζουμε στις ηλικίες αυτές οι λειτουργίες του οργανισμού αρχίζουν να φθίνουν. Ανάμεσα σε αυτές και οι λειτουργίες που συνδέονται με  την  παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος. Ιδίως στις γυναίκες που φτάνουν ή έχουν φτάσει στο τέλος της παραγωγικής τους ηλικίας οι μεταβολές στις γυναικείες ορμόνες που συνδέονται με τη νεανική συμπεριφορά των κυττάρων καθιστούν το φαινόμενο της γήρανσης του δέρματος ακόμα πιο έντονο. Στις ηλικίες αυτές η θεραπεία μπορεί να αναστρέψει τη διαδικασία γήρανσης με την διέγερση και ενεργοποίηση των ινοβλαστών

Σε άντρες και γυναίκες άνω των 60 ετών. Στις ηλικίες αυτές η χαλάρωση του δέρματος είναι πλέον ορατή, σε άλλους περισσότερο , σε άλλους λιγότερο. Η θεραπεία με στοχευμένη ενέργεια, διαμέσου υπερήχων υψηλής συχνότητας μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά στην σύσφιξη και ανόρθωση του δέρματος. Φυσικά στις ηλικίες αυτές για να έχουμε θεαματικά αποτελέσματα θα πρέπει να γίνουν περισσότερες επαναλήψεις σε χρόνο που θα ορίσει ο ιατρός και σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες αντιγήρανσης που θα προτείνει ο ίδιος.

Σε ποιες περιοχές του προσώπου εφαρμόζεται:

Η θεραπεία HIFU MEDICAL THERAPY μπορεί να εφαρμοστεί είτε σε ολόκληρο το πρόσωπο είτε σε κάποιες περιοχές, ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Σε ολόκληρο το πρόσωπο – Full Face Lift
  • Στην περιοχή του Μετώπου και των Ματιών
  • Στην περιοχή των παρειών και περιγράμματος (οβαλ προσώπου) ρινοπαριακή αύλακα
  • Στο στην περιοχή του λαιμού, στο διπλοσάγονο, στο ντεκολτέ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1

Ανόρθωση και σύσφιξη του περιγράμματος του Προσώπου

2

Μείωση και λείανση βαθιών ρυτίδων και λεπτών γραμμών

3

Βελτίωση εμφάνισης ματιών:

4

Μείωση σε σακούλες κάτω από τα μάτια – αντιμετώπιση μαύρων κύκλων

5

Ανύψωση των βλεφάρων

6

Ανάρτηση όφρεων (φρυδίων)

7

Μείωση και βελτίωση του διπλοσάγονου

8

Νεανικό και σφριγηλό δέρμα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ

Τα θεαματικά αποτελέσματα της HIFU MEDICAL THERAPY είναι άμεσα και θεαματικά. Συνεχίζουν να βελτιώνονται για ένα διάστημα 2-3 μηνών, ενώ η θεραπεία συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι και 6 μήνες μετά. Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί ένα χρόνο μετά ή πιο νωρίς αν το συστήσει ο ιατρός ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος. Τέλος η θεραπεία HIFU MEDICAL THERAPY, μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες αντιγήρανσης και ενυδάτωσης, πολλαπλασιάζοντας τα αποτελέσματα ,αξιοποιώντας προσθετικά τα οφέλη κάθε μίας από αυτές Οι εγκατεστημένες μόνιμα βαθιές ρυτίδες,  για παράδειγμα, εάν παραμείνουν στο πρόσωπο και μετά τη θεραπεία, αντιμετωπίζονται με τις ενέσιμες θεραπείες botox και υαλουρονικού οξέος. Έχοντας προετοιμάσει το υπόβαθρο με τη θεραπεία HIFU MEDICAL, η αποτελεσματικότητα των μεσοθεραπειών, για θρέψη, φροντίδα και ενυδάτωση των επιφανειακών κυττάρων, καθώς και λεύκανση και εξάλειψη των υπερμελαχρώσεων και των πανάδων, γίνονται ακόμα πιο θεαματικά. Η θεραπεία με την οποία συνδυάζεται καλύτερα από κάθε άλλη είναι εκείνη των αυτόλογων αυξητικών παραγόντων, γιατί βασίζονται στην ίδια φιλοσοφία αυτοΐασης και ενεργοποίησης του εσωτερικού ιατρού, όπου όχι μόνο θα πολλαπλασιάσουν τα αποτελέσματα αλλά και θα παρατείνουν τη διάρκεια τους.

Κλείστε ραντεβού τώρα για μια προσωποποιημένη διάγνωση

Ήρθε η σειρά σου για μια αλλαγή!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ