ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΦΩΤΟΛΥΣΗ

Τι είναι;

Η αποτρίχωση με φωτόλυση είναι μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης, κατά την οποία εκπέμπεται παλμικό φως στην τρίχα. Σταδιακά οι τρίχες αδυνατίζουν, λιγοστεύουν μέχρι να εξαφανιστούν τελείως. Μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε ηλικία μετά την εφηβεία και στα δύο φύλα. Τα τελευταίας γενιάς laser που χρησιμοποιούμε στο ιατρείο μάς δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε το χρώμα του δέρματος, το χρώμα της τρίχας καθώς και το είδος της τρίχας, από πολύ λεπτή έως πολύ χονδρή. Έτσι, συνδυάζοντας τις παραμέτρους που θέλουμε, μπορούμε να «χτυπήσουμε» και να καταστρέψουμε συγκεκριμένες τρίχες. Είναι μια μέθοδος απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη για την αντιμετώπιση της τριχοφυΐας και χρησιμοποιείται στο σώμα και στο πρόσωπο με την ίδια τεχνική και το ίδιο μηχάνημα.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΦΩΤΟΛΥΣΗ

“Λείο και απαλό δέρμα για πάντα!”

Λίγα λόγια...

Στο σώμα, ανεπιθύμητη τριχοφυΐα υπάρχει συνήθως στα πόδια, στο μπικίνι, στις μασχάλες, στην πλάτη και στο στήθος.

Στο πρόσωπο, οι συνήθεις περιοχές είναι το άνω χείλος, το πιγούνι, οι παρειές, οι φαβορίτες, τα φρύδια κ.α. Επίσης, μπορεί να εφαρμοστεί στον βλεννογόνο της μύτης και στο πτερύγιο του αυτιού. Η αποτρίχωση με laser γίνεται συνήθως για αισθητικούς λόγους, ωστόσο, υπάρχουν και περιπτώσεις υγείας, όπως στην περίπτωση της θυλακίτιδας, που είναι ιδιαίτερα συχνή στις γυναίκες στην περιοχή του μπικίνι, αλλά και στους άνδρες στην περιοχή του γενείου, όπου και στις δύο περιπτώσεις το laser αποτελεί τη μοναδική, ιατρικώς ενδεδειγμένη, μέθοδο αντιμετώπισης.

Διαδικασία Εφαρμογής της Θεραπείας

Η δέσμη φωτός του laser απορροφάται επιλεκτικά μόνο από τη μελανίνη της τρίχας, η οποία λειτουργεί ως οδηγός για να φτάσει η ενέργεια ως το τριχοθυλάκιο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ενέργεια του laser να φτάνει εστιασμένα και επιλεκτικά στο τριχοθυλάκιο, εκεί δηλαδή που γεννιέται η τρίχα, και να το καταστρέφει, χωρίς να επηρεάζει την επιδερμίδα και τους παρακείμενους ιστούς. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας πλήττονται όσες τρίχες βρίσκονται κυρίως στην αναγενή φάση και όχι εκείνες που είναι στην καταγενή ή την τελογενή. Γι’ αυτό, επειδή οι τρίχες του σώματος και του προσώπου ποτέ δεν βρίσκονται στην ίδια φάση ανάπτυξης, θα πρέπει να ακολουθήσουν κάποιες επαναληπτικές συνεδρίες, μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με το ιατρικό laser νέας γενιάς που διαθέτουμε στο ιατρείο, έχουμε τη δυνατότητα να καταστρέφουμε με εξειδικευμένο τρόπο τα τριχοθυλάκια που μας ενδιαφέρουν, αφήνοντας την υπόλοιπη τριχοφυΐα της περιοχής να διατηρεί την φυσικότητά της. Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και της τρίχας, καθώς και το διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ τους. Όσο αδυνατίζει η τρίχα τα διαστήματα ανάμεσα στις θεραπείες μεγαλώνουν, φτάνοντας τους τρεις με έξι μήνες, έως ότου οι τρίχες να εξαφανιστούν τελείως.

1

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

Με τη μέθοδο της φωτόλυσης πετυχαίνουμε την οριστική καταστροφή των τριχοθυλακίων και όχι την καταστροφή της τρίχας, όπως με άλλες τεχνικές. Με λίγες εφαρμογές και με ασφάλεια απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, αποκτώντας ένα λείο και απαλό δέρμα.

Δείτε περισσότερες

Με την αποδοχή σας να δείτε περισσότερες αποδέχεστε τους όρους μας για τις μετεγχειρητικές φωτογραφίες.

Κλείστε ραντεβού τώρα για μια προσωποποιημένη διάγνωση

Ήρθε η σειρά σου για μια αλλαγή!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ