ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ-ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

“Σμιλεύοντας τις ατέλειες του σώματος , δημιουργούμε ένα αρμονικό σώμα!”

ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ-ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Τι είναι;

Η λιποαναρρόφηση και η λιπογλυπτική είναι δύο τεχνικές που μπορούν να μας δώσουν τη δυνατότητα να σμιλέψουμε και να δημιουργήσουμε καινούριες φόρμες, τις ιδανικές για το δικό σας σώμα, αφαιρώντας την περίσσεια του λίπους από συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και ενδεχομένως προσθέτοντάς το σε άλλα σημεία του που υπάρχει ανάγκη.

Χάρη σε αυτές τις τεχνικές μπορούμε να απομακρύνουμε το ανεπιθύμητο λίπος από τους μηρούς, τους γλουτούς, τις γάμπες, τη μέση, την κοιλιά, τους βραχίονες, τη ράχη, βελτιώνοντας το περίγραμμα του σώματος, δίνοντάς του ένα πιο αρμονικό σχήμα και εντέλει ένα καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Λίγα λόγια...

Η λιποαναρρόφηση αφορά περιπτώσεις όπου

 το τοπικό λίπος δεν φεύγει με την άσκηση ή τη δίαιτα, αλλά είναι συσσωρευμένο σε κάποια σημεία του σώματος αλλοιώνοντας την εικόνα του. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο μόνος άμεσος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε ριζικά το πρόβλημα είναι η αφαίρεση του τοπικού πάχους με τη διάνοιξη λίγων και μικρών τομών στο δέρμα, της τάξης των 3-4 χιλιοστών, από όπου αναρροφάται το περιττό λίπος. Οι τομές είναι κρυμμένες σε φυσικές πτυχές του σώματος και δεν αφήνουν σημάδια.

Η λιποαναρρόφηση δεν είναι μέθοδος απώλειας βάρους, αλλά μέθοδος για να διορθώσουμε τις γραμμές του σώματός μας, να βελτιώσουμε την εικόνα μας στα σημεία που με άλλον φυσικό τρόπο δεν μπορούμε να πετύχουμε.

Σε περίπτωση αύξησης βάρους, το νέο λίπος που θα αποθηκευτεί στην περιοχή της επέμβασης, από την οποία έχει αφαιρεθεί η πλεονάζουσα ποσότητα λιποκυττάρων, δεν θα μπορεί να αποθηκεύεται πια με την ίδια ποσότητα, γιατί θα λείπουν τα λιποκύτταρα που αφαιρέθηκαν. Αντιθέτως, θα μοιράζεται ομοιόμορφα και αρμονικά σε όλο το υπόλοιπο σώμα. Αυτό ισχύει σε όλες τις επεμβάσεις της Πλαστικής Χειρουργικής που αφαιρείται κυτταρολιπώδης ιστός από μια περιοχή.

“Στη λιπογλυπτική το λίπος που αφαιρείται από την περιοχή μέσω της λιποαναρρόφησης, αφού πρώτα υποστεί ειδική επεξεργασία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εμφύτευμα, προκειμένου να γεμίσει ή να διαμορφώσει άλλες περιοχές του σώματος που το έχουν ανάγκη, όπως είναι το πρόσωπο, οι μαστοί, οι γλουτοί, οι γάμπες, για πάχυνση πέους κ.α. Έτσι, στον ίδιο χειρουργικό χρόνο μπορεί να δοθεί οριστική λύση και σε ένα άλλο πρόβλημα!

Στόχος στη γλυπτική σώματος, τόσο με τη λιποαναρρόφηση όσο και με τη λιπογλυπτική, είναι να βελτιώσει το σχήμα και τη συμμετρία διαφόρων περιοχών του σώματος, αναδεικνύοντας την ομορφιά και την αρμονία του.”

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ:

Η επέμβαση μπορεί να γίνει κατά περίπτωση με γενική αναισθησία ή με επισκληρίδιο ή τοπική αναισθησία με ή χωρίς μέθη, ανάλογα με την έκτασή της και τις ειδικές ανάγκες κάθε ατόμου.
Η κινητοποίηση γίνεται άμεσα, την ίδια ημέρα, μερικές ώρες μετά το χειρουργείο, καθώς δεν υπάρχει πόνος ή βιολογική εξάντληση. Η παραμονή στην κλινική έως την επόμενη ημέρα για παρακολούθηση είναι απαραίτητη.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΡΡΩΣΗΣ – ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:

Ο χρόνος ανάρρωσης κυμαίνεται από μερικές ημέρες έως μία εβδομάδα, ανάλογα με την έκταση της επέμβασης.
Μετά την επέμβαση μπορεί να υπάρξουν μώλωπες και οιδήματα, τα οποία όμως απορροφώνται περίπου είκοσι με τριάντα ημέρες μετά.

ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:

Είναι πολύ σημαντικό να φορεθεί κορσές ή ζώνη για όσο μεγαλύτερο διάστημα γίνεται, προκειμένου να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα. Μάλιστα, τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα ο κορσές και η ζώνη είναι υψηλής τεχνολογίας, δεν ζεσταίνουν, δεν καταπιέζουν, δεν πληγώνουν το δέρμα και φοριούνται ευχάριστα, όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμα και το καλοκαίρι. Επίσης, είναι σημαντικό να αποφευχθεί η έκθεση στον ήλιο.

Η σταδιακή επιστροφή στις δραστηριότητές σας μπορεί να γίνει, λόγω των χειρουργικών τεχνικών που χρησιμοποιώ, λίγες ημέρες μετά την επέμβαση.

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

Στη γλυπτική σώματος και η λιποαναρρόφηση και η λιπογλυπτική προσφέρουν μόνιμες λύσεις με ανώδυνο τρόπο και χωρίς ουλές, ομορφαίνοντας τη συνολική σας εικόνα.

Δείτε περισσότερες

Με την αποδοχή σας να δείτε περισσότερες αποδέχεστε τους όρους μας για τις μετεγχειρητικές φωτογραφίες.

Παρακολουθήστε σχετικά Video

Κλείστε ραντεβού τώρα για μια προσωποποιημένη διάγνωση

Ήρθε η σειρά σου για μια αλλαγή!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ