ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ND -YAG

Τι είναι;

To Laser ND-YAG με εκπομπή στα 1064nm διεισδύει σε μεγαλύτερο βάθος από οποιοδήποτε άλλο laser αποτρίχωσης έχοντας έτσι μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα με λιγότερες συνεδρίες ακόμα και αν ο θύλακας της τρίχας βρίσκεται σε μεγαλύτερο βάθος στα όρια του δέρματος.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του laser ND Yag, πέρα της αποτελεσματικότητας του είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος ή το πιθανό μαύρισμα. Μπορούμε δηλαδή να αντιμετωπίσουμε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα τόσο σε λευκές όσο και σε πολύ σκουρόχρωμες επιδερμίδες με ασφάλεια όλους τους μήνες του έτους.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ND – YAG

“Λείο και απαλό δέρμα για πάντα!”

Πως λειτουργεί:

Το μήκος κύματος 1064nm είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας και μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε σημείο του σώματος που υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Η δέσμη του laser απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη της τρίχας προς τους θύλακες/ Μέσω της θερμότητας που αναπτύσσεται αδρανοποιούνται στοχευμένες δομές και σταματά με τον τρόπο αυτό η ανάπτυξη της τρίχας. Η καταστροφή του θύλακας της τρίχας πραγματοποιείται χωρίς να προκαλείται θερμική βλάβη στον περιβάλλοντα ιστό γιατί το laser στοχεύει στη μελανίνη που περιέχεται στις τρίχες.

Η ακτίνα μετατρέπεται σε θερμότητα η οποία θερμαίνει το θυλάκα της τρίχας και με τον τρόπο αυτό καταστρέφεται η δομή της.

Δεν απαιτείται τοπική αναισθησία

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί το laser ND Yag;

Το laser αποτρίχωσης μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε ηλικία, σε κάθε φύλο καθώς και σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα όπως:

  • Πρόσωπο (άνω χείλος, πηγούνι, παρειές, φαβορίτες, φρύδια κ.α.)
  • Χέρια
  • Μασχάλες
  • Μπικίνι
  • Πόδια (γάμπες και μηροί)
  • Γλουτοί
  • Οσφύς
  • Πλάτη (ανδρών – γυναικών)
  • Στήθος – θηλές (ανδρών – γυναικών)
  • Γραμμή κοιλιάς κ.α.
Πόσες συνεδρίες απαιτούνται για μόνιμα αποτελέσματα;

Ο αριθμός των θεραπειών που απαιτούνται εξαρτάται τόσο από την περιοχή στην οποία εμφανίζεται η τριχοφυΐα όσο και από την πυκνότητα των τριχών και από το αν έχουν προηγηθεί άλλες μέθοδοι αποτρίχωσης στην περιοχή.

Στις περισσότερες περιπτώσεις με 5 έως 8 συνεδρίες έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο αριθμός όμως αυτός μπορεί να διαφοροποιηθεί από παράγοντες όπως ο τύπος του δέρματος, η σκληρότητα των τριχών, ο κύκλος ανάπτυξης των τριχών, η περιοχή του σώματος και από το αν η τριχοφυΐα οφείλεται σε ορμονικά αίτια.

Το αποτέλεσμα στο τέλος των απαιτούμενων συνεδριών είναι μόνιμο. Πρέπει όμως να σημειώσουμε, λαμβάνοντας υπόψιν το δυναμικό χαρακτήρα της τριχοφυΐας, ότι είναι πιθανόν, ιδιαίτερα σε πιο νέες ηλικίες,  να εμφανιστούν νέες τρίχες, εκτός από αυτές που έχουμε ήδη αντιμετωπίσει. Στις περιπτώσεις αυτές πρέπει να πραγματοποιηθούν νέες εφαρμογές.

1

Ποια είναι η διάρκεια κάθε συνεδρίας;

Η διάρκεια κάθε συνεδρίας εξαρτάται από την έκταση της επιφάνειας που μας ενδιαφέρει.
2

Υπάρχουν περιορισμοί στις καθημερινές δραστηριότητες μετά από την εφαρμογή του ND-YAG;

Μετά την συνεδρία μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις καθημερινές δραστηριότητες σας χωρίς κανένα περιορισμό.
3

Υπάρχουν κίνδυνοι στην αποτρίχωση με Laser ND Yag;

To Laser ND Yag έχει έγκριση από τον FDA και δεν έχει καμία απολύτως επίπτωση στον οργανισμό μας γιατί το laser δεν διεισδύει στο σώμα μας και δεν επηρεάζονται άλλα όργανα. Πρόκειται για μία απόλυτα ασφαλής και αποτελεσματική ιατρική μέθοδο μείωσης της τριχοφυΐας.

Δείτε περισσότερες

Με την αποδοχή σας να δείτε περισσότερες αποδέχεστε τους όρους μας για τις μετεγχειρητικές φωτογραφίες.

Κλείστε ραντεβού τώρα για μια προσωποποιημένη διάγνωση

Ήρθε η σειρά σου για μια αλλαγή!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ