ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Λίγα Λόγια για το Χώρο Μας

Το ιατρείο μας διαθέτει τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και απαρτίζεται από αξιόπιστους και καταρτισμένους συνεργάτες.

Η ομάδα μας αποτελείται από τον Πλαστικό και Επανορθωτικό Χειρουργό, Γενικούς Χειρουργούς, Αναισθησιολόγους, Βελονιστή, Ομοιοπαθητικό,  Διατροφολόγο εξειδικευμένο στην παθογόνο παχυσαρκία και την αντιγήρανση, Νοσηλεύτρια και εξειδικευμένες στην ιατρική αισθητική Αισθητικούς, Φυσιοθεραπευτή , Ψυχολόγο και Κοινωνιολόγο!

Είμαστε στη διάθεση σας, ώστε με ευγένεια, διακριτικότητα και επαγγελματισμό, να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα τις ανάγκες σας από κάθε πλευρά.

Κλείστε μια συνάντηση γνωριμίας μαζί μας στο 210 22 35 410

Οι Αρχές Μας

  • Εππαγγελματισμός
  • Ευγένεια
  • Διακριτικότητα
  • Εξειδίκευση
  • Αξιοπιστία

Προσφερόμενες Υπηρεσίες


Πλαστικές επεμβάσεις προσώπου

Οι Πλαστικές επεμβάσεις προσώπου αφορούν τη ρυτιδοπλαστική (facelift), τη βλεφαροπλαστική, τη ρινοπλαστική, την ωτοπλαστική και την εμφύτευση μαλλιών.

Δείτε Περισσότερα

Πλαστικές επεμβάσεις σώματος

Οι πλαστικές επεμβάσεις σώματος περιλαμβάνουν τις επεμβάσεις στο στήθος (αυξητική, μειωτική, ανόρθωση), στους μηρούς – γλουτούς, στους βραχίονες, στην περιοχή της κοιλιάς, τη λιποαναρρόφηση – λιπογλυπτική, αλλά και πιο ειδικές περιπτώσεις όπως πχ τη γυναικομαστία.

Δείτε Περισσότερα

Επανορθωτικές επεμβάσεις & θεραπείες

Οι Επανορθωτικές επεμβάσεις & θεραπείες έχουν ως στόχο την αποκατάσταση και την αντιμετώπιση ειδικών προβλημάτων όπως η παθογόνος παχυσαρκία, η μαστεκτομή, και ειδικές ιατρικές περιπτώσεις όπως τα άτονα έλκη, οι φλεγμονές, τα αιματώματα, οι αρθραλγίες,τα εγκαύματα, κ.α.

Δείτε Περισσότερα

Μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου

Οι μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου εφαρμόζονται για την αντιγήρανση, την αντιμετώπιση δερματολογικών προβλημάτων, την ενυδάτωση και τη σύσφιξη στο πρόσωπο και το λαιμό, κ.α.

Δείτε Περισσότερα

Μη επεμβατικές θεραπείες σώματος

Οι μη επεμβατικές θεραπείες σώματος αφορούν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών για την ίαση διάφορων δερματολογικών προβλημάτων, την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, την ενυδάτωση, τη σύσφιξη, κ.α.

Δείτε Περισσότερα